BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,82
ALTIN 2.424,20
HABER /  MAGAZİN

MHP'li vekil Nihat Doğan'a cevabı çaktı

Nihat Doğan'ın oklarının hedefi şimdi de MHP'li milletvekili Halaçoğlu oldu.

Abone ol

Türkücü Nihat Doğan, MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nu sert bir dille eleştirerek 'Halaçoğlu Türkçü kafatasçıdır. Ona anca kafatasçı, tek tipçi, ırki faşistler inanır'dedi.

Halaçoğlu'nun Nihat Doğan'a yanıtı ise bir hayli sert oldu:

"Elifi görse mertek sanır."

Nihat Doğan, "1915 Tehcir belgeri açıklansın" sözlerine, bir takipçisinin "O belgeleri Yusuf Halaçoğlu açıkladı" cevabını alınca, eski Türk Tarih Kurumu Başkanı ve MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’na sert sözler söyledi.

Doğan, "Halaçoğlu Türkçü kafatasçıdır. Ona anca kafatasçı, tek tipçi, sizin gibi ırki faşistler inanır. Siz inanmaya devam edin o şahsa" dedi.

MHP'Lİ HALAÇOĞLU'NUN TEPKİSİ SERT OLDU

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, şarkıcı Nihat Doğan için, "Cehaletini ortaya koyuyor. Elifi görse mertek sanır" dedi.

Yusuf Halaçoğlu, şarkıcı Nihat Doğan'ın cehaletini ortaya koyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Elifi görse mertek sanır. Cahil insanlar cesur olur. Bu çıkışı ile kendi cahilliğini de afişe ediyor. Nasıl şarkı söylüyor bilmiyorum ama o şarkısını söylemeye devam etsin. İlim işlerini de ilim insanlarına bıraksın. Gündeme gelmek için başka insanları kullanmasın. Onu kim tanıyor bilmiyorum ama Yusuf Halaçoğlu’nu dünya tanıyor. İşine baksın