BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Çapkın'a bir darbe daha!

FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da gözaltına alınmıştı.

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul'un eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın malvarlığına el kondu.

Tedbir kararı kapsamında tüm bankalara ve tapu müdürlüklerine yazı gönderildi.



FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da gözaltına alınmıştı.

MALVARLIKLARINA TEDBİR KONDU

Hüseyin Çapkın ile birlikte gözaltına alınan Pendik Kaymakamı Osman Tunç, müfettişler Gürkan Polat ve Yılmaz Tunç geçtiğimiz cumartesi akşamı tutuklandı. Söz konusu isimler Silivri Cezaevi’ne konuldu. Tutuklama kararı sonrası anılan isimler hakkında önemli bir kararın daha alındığı öğrenildi. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebi doğrultusunda mal varlıklarına tedbir koydu.



KİRALIK KASALARA DA TEDBİR

Karar, tüm bankalara ve tapu müdürlüklerine gönderildi. Önceki gün Türkiye’de bulunan tüm bankalara ulaşan yazıda anılan isimlerin, varsa banka hesapları, kiralık kasalarına tedbir kararı uygulanması istendi.

    Hüseyin Çapkın adliyeye sevk edildiHüseyin Çapkın adliyeye sevk edildi

BANKALAR TEK TEK BAKTI

Yazının ulaştığı bankalar, listede yer alan isimlerin hesapları tespit edildiği taktirde bloke koydu. Hesabın bulunmaması halinde ise bu durum yazı ile bildirildi. Benzer bir talep tapu müdürlüklerine de gitti. Tedbir kararının soruşturma süresince devam etmesi bekleniyor.