BIST 10.181
DOLAR 32,24
EURO 35,03
ALTIN 2.455,19
HABER /  DÜNYA

Hüseyin Aygün'den polislere ağır hakaret!

CHP'li Hüseyin Aygün polislere yönelik hakarete kaçan açıklamalar yaptı.

Abone ol

Ne dese olay, ne yapsa olay. CHP'li Hüseyin Aygün'ün rezaletler halkasına her gün bir yenisi ekleniyor. Kendisini kaçıran PKK'lı teröristlere dizdiği övgüler, Sakine Cansız'ın cenazesine giderek taziyede bulunması, "Kurtuluş Savaşı'nda etnik temizlik yapıldı" sözlerine bu kez polislere yapılan bir hakaret eklendi.

"Sivil polisler insandan çok eşyaya benziyorlar"
diyen Aygün, "eşya" ifadesinin komisyona katılanlar tarafından "eşek" olarak anlaşılması üzerine "Hayır eşek demedim eşya dedim. Eşek en azından işe yarıyor" diyerek polis camiasını ayağa kaldırdı.

Samanyoluhaber.com internet sitesinin haberine göre komisyona katılan milletvekili ve habercileri şaşırtan o ilginç diyaloglar şöyle gelişti.

CHP'li Mahmut Tanal: Bir yere mahkemeye gittim. Duruşma salonunu sivil polisler doldurmuştu.

AK Parti'li Mehmet Metiner: Sivil polis olduklarını nereden anladınız?

CHP'li Mahmut Tanal: Üzerlerinde yelek vardı.

CHP'li Hüseyin Aygün: Sivil polis oldukları yüzlerinden anlaşılıyor. Çünkü insandan çok eşyaya benziyorlar.

Basın mensupları ve bazı vekiller: Eşek mi dediniz, eşya mı?

Hüseyin Aygün: Hayır eşek demedim. Eşya dedim arkadaşlar. Eşek en azından işimize yarıyor. diyerek sözlerine açıklık getirdi. Aygün'ün yanında oturan BDP'li Ertuğrul Kürkçü Aygün'ün sözlerini destekleyip uzun süre güldü.

Peki Aygün'ün bu benzetmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yüzlerce tepki yorumunun yer aldığı tartışma platformuna ulaşmak için tıklayın