BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,52
HABER /  MEDYA

Hürriyet bugünkü ilk sayfasıyla Posta'yı aratmadı!

Politik gündemin hayli sıcak olmasına karşın Hürriyet gazetesi bugün manşeti ve sürmanşetiyle bir bulvar gazetesini aratmadı...

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Geçtiğimiz hafta Suriye'de yaanan kimyasal katliamını manşetten görmediği için sert eleştiriler alan Hürriyet gazetesi bugün de hayli ilginç bir ilk sayfayla okuyucunun karşısına çıktı. Sürmanşeti ve manşetiyle tam bir bulvar gazetesi izlenimi bırakan Hürriyet'in ilk sayfasında gündeme dair pek az haber yer aldı.

HÜRRİYET BUGÜNKÜ İLK SAYFASIYLA POSTA'YA RAKİP OLDU

Suriye'deki kimyasal katliamı küçük gördüğü için hükümetin de tepkisini çeken Hürriyet bugünkü ilk sayfasıyla Posta gazetesini aratmadı. Suriye, Mısır, çözüm süreci, yaklaşan yerel seçimler gibi sayısız önemli başlığın domine ettiği bir gündem olsa da Hürriyet'in manşetinde klasik bir 3. sayfa haberi yer aldı. Sürmanşetini Monica Belluci'ye ayıran Hürriyet'in ilk sayfasında kullandığı fotoğraflar da Posta'yı hatırlattı. Antalya'da yaşanan bir cinayeti manşetine taşıyan Hürriyet, öldürülen kadının şortlu bir tatil fotoğrafını tercih ederken sürmanşette ise Monica Belluci'nin dekolte bir resmi kullanıldı.