BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar neden yüzünü gizledi?

Derbiyi izlemek için İstanbul'a gelen eski futbolcu Pascal Nouma, 5 gece kulübünde sabahladı

Abone ol

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, İstanbul gecelerinde hasret giderdi! Bir dönem 'Pascal bizi diskoya götür' tezahüratlarıyla sahalarda coşan Nouma, beş gece kulübünde eğlenerek sabahladı.

Akşam gazetesinin haberine göre; Nouma, "Gömleğim beyaz, rengim siyah. En büyük Beşiktaş!" diyerek eski takımının taraftarlarına mesaj gönderdi.

Alişan'ın pahalı merakı

[PAGE]



En fazla araba değiştiren ünlüler arasında, Cem Yılmaz'dan sonra ikinci sırada gösterilen Alişan, geleneği yine bozmadı.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz ocak ayında satın aldığı 2009 model Porsche'si çok konuşulduğu için üç ay kullanıp 120 bin euroya satmıştı.

Sabah gazetesinin haberine göre; bir süredir babasının ve erkek kardeşinin otomobillerini kullanan Alişan, geçtiğimiz günlerde kendisine bir arkadaşından 90 bin euroya 2008 model Porsche marka bir cip satın aldı.

Deniz Akkaya'dan aşk pozları!

[PAGE]



Doğacak çocukları için önce görüşmeye başlayan, sonra aynı evi paylaşan Efe Önbilgin ile Deniz Akkaya, artık aşk pozları veriyor!

İkili, önceki akşam Hotel Les Ottomans'ta verilen bir davete birlikte katıldı.

Sabah gazetesinin haberine göre; babalık heyecanına kendini iyice kaptıran Önbilgin, “Stresten yüzümde sivilceler çıktı, yakından çekmeyin” dedi.



Hülya Avşar neden yüzünü gizledi?

[PAGE]


Son günlerde ünlü isimlerin müdavimi haline gelen İstinye Park'ta adım başı bir şöhrete rastlamak mümkün.

Evine yakın olduğu için sürekli İstinye Park'a takılan Hülya Avşar, boyunu aşan kızı Zehra ile Borsa Restaurant'da yemek yedi.

Güneş gazetesinin haberine göre; mekan çıkışı görüntülendiğini farkeden Hülya Avşar, makyajı az olduğu için suçlular gibi yüzünü eliyle gizlemeye çalıştı.

Hayli keyifli olduğu gözlenen Avşar, kızı Zehra ile birlikte evinin yolunu tuttu.


 

Harvard'da okuyacak güzel kim?

[PAGE]



Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde iki yıl okuyan Kayacı, kalan iki yılını Boston’daki Harvard Üniversitesi’nde tamamlayacak.

Bu üniversiteye yatay geçiş için puanlarının yeterli olduğunu söyleyen Kayacı, tarih eğitimini bu üniversitede sürdürecek. Mezun olana kadar Türkiye’ye dönmeyecek olan Kayacı, “Türkiye’de saçma sapan haberler çıkmaya devam etsin, benim eğitim hayatım daha önemli. Ailevi sorunlarım kimseyi ilgilendirmiyor. Amerika’da Miami’de gezip dolaştığımı söylüyorlarmış. Ben buraya eğitim için geldim. Burada yeni bir düzen kurdum. Boston’da yaşıyorum, okulum bitene kadar da Türkiye’ye gelmeyeceğim” dedi.

Murat Soydan'ı kim hasta etti?

[PAGE]

8 Eylül'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Türk sinemasının önemli isimlerinden Murat Soydan, iyileşme belirtileri göstermeye başladı.

Dün hastanede düzenlenen basın toplantısında konuşan Hizmet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Osman Akalın, Soydan'ın bilincinin açıldığını belirterek, "Ailenin ve kendisinin hızlı ve doğru bir karar vermesiyle durum ucuz atlatıldı. Rahatsızlığın hızlı bir şekilde teşhis edilmesi çok önemliydi. Şimdi bilinci açık ve iyi" dedi. Basın toplantısının en çarpıcı açıklaması ise Soydan'ın eşi Uğur Gül Soydan'dan geldi.

Gül, "Eşim dört aydan beri TRT'nin 'Ayrılık' dizisinden parasını almaya çalışıyor. Epey bir alacağı var ama verilmiyor. İnsanları çalıştırıp da parasını ödememek ne anlama geliyor? Son telefon konuşmalarından sonra kalp ağrısı yaşamaya başlamıştı. Bu stres, üzüntü onu tetiklemiş olabilir" diye konuştu.

Onu öpüşürken görünce dayanamıyor

[PAGE]




Kenan İmirzalıoğlu ile haklarında rekor sayıda ayrılık haberi çıkan Zeynep Beşerler 5.5 yıllık ilişkisini bir dargın bir barışık sürdürüyor. Beşerler verdiği röportajlarda her ne kadar “Kıskanç değilim” dese de Emre Altuğ ile katıldıkları programda söyledikleri bunun aksini gösteriyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; genç oyuncu CNN Türk’de yayınlanan Saba Tümer’in “Bu Gece” programında bir itirafta bulundu.

Sevgilisini oynadığı film ve dizilerde öpüşürken görünce içinin burulduğunu söyleyen genç oyuncu, “Sinir bir durum. Duruyorum duruyorum sonra bir patlama yaşıyorum” dedi.

Kimin ayak parmağı evde koptu?

[PAGE]



Görünmez kaza! Evindeki papağanına yem vermek isteyen Harika Avcı'nın sağ ayağına, sürgülü gardropun kapağı düştü. Ünlü sanatçının üç ayak parmağı kırılırken diğer parmağı da koptu.

Güneş gazetesinin haberine göre; acı içinde kıvranan Harika Avcı'yı kocası İbrahim Öztürk apar topar Amerikan Hastanesi'ne kaldırdı.

Avcı'nın üç ayak parmağı alçıya alınırken kopan parmağı 3 saat süren bir operasyondan sonra yerine dikildi. Büyük acılar çeken sanatçı, şimdi evinde dinleniyor.