BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.398,07
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar da UFO görmüş!

Uzaylılarla seyahat ettiğini açıklayan Reyhan Karaca Avşar'a konuk oldu. Avşar da UFO'larla ilgili bir itirafta bulundu.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Reyhan Karaca UFO gördüğünü, hatta uzaylılarla konuştuğunu, onlarla dünya turu attığını söylemişti. Karaca Hülya Avşar'ın TürkMax'taki programına konuk olunca Avşar kızı da “Ben de UFO gördüm” dedi. İşte programda herkesi şaşırtan o diyalog: 

DENİZE GÖKYÜZÜNÜN BİRLEŞTİĞİ YERDE

R.K.: Kumburgaz’daki UFO görüntülerini TÜBİTAK onayladı.
H.A.: Bazen ben de görüyorum galiba.
R.K.: Hah! Sen de şimdi söyle dalgaya vuracaklar.
H.A.: Benim için insanların ne dediği önemli değil, kim ne düşünürse düşünsün. Yatma saati geldiğinde, etraf karardığında, el ayak çekildiğinde denizle gökyüzünün birleştiği bir yerde bir ışık görüyorum.
R.K.: Ufuk noktasında. Hep aynı yerde mi görüyorsun?

HAREKET ETMİYOR

H.A.: O civarlarda, hep aynı nokta diyemem ama bazen görüyorum. O ışık bakıyorum uçak mı değil mi? Yanıp, sönüyor. Bazen halüsinasyon gördüğümü düşünüyorum. Bizim civarda oturan arkadaşıma telefon açtım, “Işık var ama uçaktır” dedi.
H.A: Ama hareket etmiyor.
R.K.: Uçak öyle durmaz ki havada.
H.A.: Orası ne uçağın ne geminin geçeceği bir yer değil ama bilemiyorum.

REYHAN KARACA UZAYLILARLA KONUŞTUĞUNU ŞÖYLE ANLATMIŞTI:

[PAGE]

Reyhan Karaca Bugün Gazetesi'ne verdiği röportajda “Uzaylılarla 1999'da tanıştım. Bana kanserin ilacını verdiler ama hazır olmadığımız için geri aldılar. UFO ile birkaç saniyede dünya turu yaptım. Sıcak kanlılar, insana güven veriyorlar" dedi.

İşte Karaca'nın akıllara durgunluk veren açıklamaları...

UZAYLILARLA NASIL TANIŞTI?

- Uzaylıların varlığına da inanıyorum, çünkü onları gördüm. Bu konularla ilgili Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ile konuştum. Gördüklerimin gerçek olabileceğini söyledi. Ne rüya ne de gerçek; arasında bir şey.

- 1999 depreminden bir hafta önceydi. Uzaylılar beni yatak odamdan alıp götürdüler.

- Sabaha karşı 04.30 civarıydı. Bir adam geldi, uzun boylu siyahlar giyinmişti. Yatak odama geldi. Kel, burnu büyükçeydi. Aldı beni pencerenin önüne getirdi. Uzay gemisini gördüm. Birden beni ışınladı. Ama o ışınlama değilmiş onlar benim odamı uzay gemisi haline getiriyorlarmış. 5-6 tane aynı görünüşte uzaylı vardı. Düşünce yoluyla haberleştik.

TENLERİ KARİDES KABUĞU GİBİ (SAYDAM)

- Tenleri karides kabuğu gibi. Kocaman kafaları var. Gözbebeği olmayan siyah gözler. Boyları uzun değil. Cinsel organları yok. Dört uzun parmakları var. Burunlar sadece delik. Ağız küçük, dudak yok. İnanılmaz sıcaklar. insana güven veriyorlar.

ONLARA KANSERİN İLACINI SORDUM

- Ben onlara kanserin ilacını sordum. Bana verdiler ama sonra, "Hazır değilsin" dediler, aldılar.

- Sonra saniyelerle bütün dünyayı gezdirdiler bana. Siyahlı adam, "Her şeyi hatırlayacağın zaman olacak ama şimdi değil, uyu" dedi.

- Geçen yaz Kumburgaz'a gelen UFO'lardan bahsedildi. Onlar benim gördüğüm uzay gemisiyle aynıydı.