BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

HÜDA-PAR'a bombalı saldırı!

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) İlçe Başkanlığı'na bombalı saldırı düzenlendi.

Abone ol

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde Hür Dava Partisi İlçe Başkanlığı'na yüzleri kapalı bir grup tarafından çivilerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ve molotoflu saldırı düzenlendi.

Partinin kapalı olduğu saatte yapılan saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, binaların camları kırıldı.

Silopi'de dün gece İpekyolu üzerinde bulunan Hüda-Par İlçe Başkanlığı'na çivilerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ve molotof kokteyli saldırıda bulundu. Parti binasının kapalı olduğu saatte yapılan saldırıda il binası ve çevredeki binanın camları kırılırken, küçük çaplı çıkan yangını müdahale eden itfaiye ekipleri söndürdü. Polis, parti binası çevresinde önlem alarak incelemelerde bulunup, delil topladı.


'KARANLIK ZİHNİYETLİLERİ LANETLİYORUZ'

Hüda-Par Silopi İlçe başkanı Musa Atılla, "Parti binamız halkın huzurunu bozan provokatörler tarafından saldırıya uğradı. Halka hizmet eden partimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Parti olarak halkımızın hizmetinden başka bir gayemizin olmadığını herkesçe bilinmektedir. Halkımıza hiçbir faydası olmayan bu karanlık zihniyetlileri lanetliyoruz" dedi.Silopi'de ikinci molotoflu saldırı üzerine Cudi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde park halindeki özel bir şirkete ait araca yapıldı. Atılan molotoflar nedeniyle alev alan araç kullanılamaz hale geldi. Polis, iki saldırıya gerçekleştirenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER:

saldri.jpg