BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Horozdan sancılı açılış

Denizlispor, 2006-2007 sezonunu düzenlenen törenle açtı.

Abone ol

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, yaptığı açıklamada, geçen sezon yaşanan sıkıntıları bu sezon yaşamak istemediklerini söyledi.

Yeşil-siyahlıların açılış töreni, kulüp binasından valilik önüne kadar yapılan yürüyüşle başladı. Yürüyüşe, Kulüp Başkanı İpek, yönetim kurulu üyeleri, Menajer Can Çobanoğlu, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, profesyonel takım futbolcuları ile diğer branşlardaki sporcular katıldı.

Yürüyüş sırasında kaldırımlarda bekleyen Denizlililer, yeşil-siyahlı takımın yönetici ve sporcularını alkışlayıp, sevgi gösterilerinde bulundu. Vilayet önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, törene Atatürk Stadı'nda devam edildi. Bu arada yeni sezonla ilgili mesajlar veren İpek, tüm branşlardaki sporcuların katılımıyla yeni sezonu açtıklarını belirterek, kulübün 40. kuruluş yıldönümünün Denizli'ye hayırlı olmasını diledi.

Ligde başarılı bir yıl geçirmek istediklerini ifade eden İpek, ''Önümüzdeki sezon, geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Birliğe, beraberliğe ihtiyacımız var. Tüm Denizli'nin tek yumruk olması gerektiği bir zamandayız. Denizlispor, önündeki engelleri aşıp ligi iyi bir yerde bitirecek'' dedi.