BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.439,87
HABER /  SPOR

Horoz can derdinde

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, can derdinde olduklarını ve Fener'i yenmek istediklerini söyledi...

Abone ol

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, can derdinde olduklarını ve düşme hattının dışında kalabilmek için puana ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Fenerbahçe şampiyonluğun en güçlü adayı. Yine maçın sonuna kadar ölüp ölüp dirileceğiz. İnşallah orada gidip Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz.” dedi.

Yeşil-siyahlı takım, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanda, futbolcuların istekli ve hırslı oldukları gözlendi.

Teknik direktör Kurtar, Fenerbahçe maçıyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kolay bir maç olmadığını, kalan 5 maçın birbirinden zorlu geçeceğini, bunlardan bir tanesinin de Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduğunu vurgulayan Kurtar, “Yine maçın sonuna kadar ölüp ölüp dirileceğiz kadar. İnşallah orada gidip Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. En kötüsü bir puanla ayrılmak istiyoruz. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Futbolcularıma güveniyorum, inanıyorum” dedi.

Fenerbahçe'yi iyi tahlil edeceklerini ve rakibin silahlarını etkisiz hale getirecek taktikler uygulayacaklarını ifade eden Kurtar, “Hazır bir şekilde Fenerbahçe'nin karşısına çıkacağız. En iyi şekilde mücadele edeceğiz. Puana çok ihtiyacımız var, can derdindeyiz” diye konuştu.