BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Honor Play Türkiye’ye geliyor!

Çinli Honor’un oyunculara yönelik geliştirdiği cep telefonu Honor Play, Türkiye pazarında da satışa sunulacak.

Abone ol

Huawei'nin alt markası olan Honor, 30 Ağustos'ta tanıttığı yeni modeli Honor Play'i Türkiye pazarında satışa sunacak. 6.3 inçlik ekranı, GPU Turbo desteği sunan ürün, Türkiye’deki ilk oyuncu telefonu olma özelliğini taşıyor.

Honor Play, Türkiye’ye geliyor!: Performans sınırlarını zorlayan Honor Play, yüksek hızlı ve 8 çekirdekli Kirin 970 yonga seti güç alıyor. 6.3 inç 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunan devasa bir ekran, 8 çekirdekli Kirin 970 işlemci, EMUI 8.1 arayüzü, Android 8.1 işletim sistemi, oyunlarda üstün performans sunan GPU Turbo teknolojisi, AI 4D Smart Shock, AI 3D Histen ses teknolojilerine sahip olan Honor Play, 16 + 2 MP çözünürlük sunan yapay zeka destekli çift kamerası ile her türlü beklentiyi rahatlıkla karşılıyor.

GPU Turbo desteği de var: Mobil oyun tutkunları için özel olarak geliştirilen Honor Play, oyunlarda yüksek performans optimizasyonu sunan GPU Turbo özelliği, gerçek zamanlı görüntü ve ses tanıma teknolojisi SmartShock 4D, Histen 3D ses teknolojisi ile oyuncular için ultra geniş 3D ses desteği, Gaming Suite ile herkes için profesyonel bir oyun deneyimi ile ‘şimdi oyun zamanı’ diyor. Oyuncuların hızlı ve akıllı takım arkadaşı olacak Honor Play, oyunlardaki deneyimi üst düzey hale getirmek için özel olarak tasarlandı.

Honor Play Türkiye fiyatı ne olur?: Oyuncular için özel olarak hazırlanan telefonun Türkiye fiyatı ise şimdilik belli değil. Yurtdışı fiyatı yaklaşık olarak 350 dolar olan telefonun Türkiye pazarında 3000 TL civarında bir fiyattan satılması mümkün görünüyor. Yine de kesin rakam bu ay içinde resmi olarak açıklanacak.

Kaynak: Teknolojioku