BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Hollywoodda böyle yıldız görülmedi

Hollywood Şöhretler Kaldırımı'na öyle bir isim eklendi ki daha önceki yıldızların hiç birisine benzemiyor...

Abone ol

Hollywood’un animasyon kahramanı Şrek, Los Angeles’taki Şöhretler Kaldırımı’ndaki (Hollywood Walk of Fame) 2408. yıldızın sahibi oldu.

Şrek gerçekleştirilen törene, filmde kendisini seslendirenMike Myers ve Kedi’yi seslendiren Antonio Banderas’la birlikte katıldı. İlk 2001 yılında gösterime giren ve seyirciden gördüğü büyük ilgi üzerine seri haline gelen Şrek’in dördüncü filmi “Şrek Sonsuza DekMutlu” (Shrek Forever After) ABD sinemalarında vizyona girdi.

ŞREK PARALEL EVRENDE

Türkiye’de 28 Mayıs Cuma günü gösterime girecek filmde, Şrek gerçek bir canavar ve kahraman gibi yaşadığı günlerin özlemini çekerken, işadamı Rumpelstiltskin ile imzaladığı bir anlaşmayla dolandırılıyor ve kendisini alternatif bir dünyada, çarpık bir Uzak Ülke’de buluyor.

Yeşil canavarların avmalzemesi haline geldiği bu yerde Şrek ile Fiona hiç tanışmamıştır. Şrek ülkesini geri kazanmak ve gerçek aşkına yeniden kavuşmak için harekete geçer. 3-D formatına da güvenen yapımcılar Şrek serisinin dördüncü filminden çok şey beklediklerini saklamıyorlar. Eleştirmenlerin bir bölümü ise Şrek’in özellikle ilk iki filmin enerjisini tümüyle yitirdiğini, üçüncü filmle başlayan düşüşün dördüncü filmde sürdüğünü belirtiyorlar.