BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.412,65
HABER /  DÜNYA

Hırsızlardan kadına ’ispiyon’ dayağı

Samsun’da iki kadın hırsız, bir eve girmek isterken kendilerini görüp polise haber vereceğini söyleyen apartman sakinini darp ettiler. <br/>...

Abone ol

Samsun’da iki kadın hırsız, bir eve girmek isterken kendilerini görüp polise haber vereceğini söyleyen apartman sakinini darp ettiler.
Olay, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçlarından çok sayıda suç kayıtları bulunan İ.G.(20) ve G.G.(15) adlı kızlar, F.U.’ya (33) ait evin kapısını açtılar. İ.G. evin kapısının önünde gözcülük yaparken, G.G. ise içeri girerek etrafı karıştırıp dağıtıp çalacak altın ve para aradı.

’’APARTMANA DİLENMEK İÇİN GİRDİK’’
Bu sırada aynı apartmanda oturan A.G. (27) adlı kadın, hırsızları fark etti ve kendilerine seslenerek polise haber vereceğini söyledi. İ.G. ve G.G., yakalanacakları korkusuyla A.G.’ye saldırarak darp ettiler. Bu sırada apartman sakinleri tarafından yakalanan İ.G. ve G.G. polise teslim edildiler. İ.G., Irmak Polis Merkezi, G.G. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen hırsız kızlar, " Biz apartmana dilenmek için girmiştik. Hırsızlık yapma niyetimiz yoktu. Kimseye de saldırıp darp etmedik" dediler.
Polisteki sorgulanması tamamlanan İ.G. ve G.G. bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
(İHA)