BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.427,59
HABER /  DÜNYA

Vahşi cinayetin zanlıları yakalandı

Sakarya’da, bir ay önce öldürüldükten sonra yakılan ve kemikleri Sakarya Nehri’ne atılan Birkan Avcı’nın katil zanlıları adliyeye sevk edild...

Abone ol

Sakarya’da, bir ay önce öldürüldükten sonra yakılan ve kemikleri Sakarya Nehri’ne atılan Birkan Avcı’nın katil zanlıları adliyeye sevk edildi.
Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde bir aydır kayıp olan Birkan Avcı’nın öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucu konuyla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı. İddialara göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğünde sorguya alınan gözaltındaki şüphelilerden biri, kayıp gencin öldürüldükten sonra yakılıp Sakarya Nehrine atıldığını itiraf etti.
Şüphelilerden birinin itirafı üzerine Arifiye İlçesi kısmında bulunan Sakarya Nehrinde gerçekleştirilen arama çalışması sonucu Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler yakılmış bir kemik parçası buldu. Kemik parçası üzerinde yapılan kriminal incelemede kemiklerin Birkan Avcı’ya değil bir hayvana ait olduğu tespit edilirken, Avcı’nın cesedini arama çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
Gözaltına alınan 5 kişiden 2’si savcı tarafından serbest bırakılırken, Birkan Avcı’yı silahla vurduğu öne sürülen E.Ş. (42), Avcı’nın cesedinin yakılmasına yardım ettikleri ileri sürülen Ö.F. (29) ve M.K. (35) da Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Merkezinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
(İHA)