BIST 10.636
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.494,20
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlar çileden çıkardı

PTT çalışanları şubelerin soyulmasına karşı yürüyüş düzenledi. Gelin görün ki hırsızlar da onlara inat iş başındaydı.

Abone ol

Haber Sen'e bağlı PTT çalışanlarının Başkent'te soygunlara karşı protesto gösterisi düzenlediği saatlerde ilginç bir soygun hadisesi yaşandı. Etimesgut'taki PTT şubesi soyuldu.

Diyarbakır, İstanbul ve Ankara'da görev yapan KESK'e bağlı Haber-Sen üyesi PTT çalışanları, çalışma koşullarını protesto etmek için Ulus'daki PTT Genel Müdürlüğü önünde bir protesto gösterisi düzenledi.

Yaklaşık 200 PTT çalışanının protesto gösterisi sırasında PTT Şubesi soygununa bir yenisi daha eklendi. Eylemin sürdüğü saatlerde Etimesgut PTT şubesine gelen bir soyguncu, yanındaki kurusıkı tabancayla görevlileri etkisiz hale getirerek veznedeki 780 lirayı alarak çalıntı bir araçla kayıplara karıştı.


Son dönemde artan PTT soygunlarına bir yenisi daha eklenirken Etimesgut'ta soyguncunun olay yerinden uzaklaşırken kira kontratını yere düşürdüğü fark edildi. Ankara polisi kira kontratından yola çıkarak soyguncuya ulaşmaya çalışırken, PTT Genel Müdürlüğü önünde toplanan çalışanlar, ''Çalışma koşullarının iyileştirilmesi, PTT soygunlarına son verilmesi için güvenlik önlemlerinin artırılmasını" talep ettiler. Genel müdürlük önünde taleplerini ileten çalışanlar daha sonra olaysız şekilde dağıldılar.