BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,89
ALTIN 2.473,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hırsızlar 2 kasayı boşaltıp kaçtılar

Şırnak Cizre'deki hırsızlar gece mesaisindeydi. Aynı gecede 4 işyerine giren hırsızlar kayıplara karıştı.

Abone ol

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 4 iş yerine giren hırsızlar 2 kasayı boşalttıktan sonra kayıplara karıştılar.

Şırnak'ın Cizre ilçesi Yafes Caddesi Nur Mahallesi girişinde bulunan biri yerel bir gazeteye ait olmak üzere yan yana olan 4 iş yerine hırsız girdi. Gece geç saatlerde Nur Mahallesi girişinde bulunan iş yerlerine giren hırsızlar 2 iş yerindeki para kasasını boşaltıp, bir iş yerinden de bir dizüstü bilgisayarı aldılar. Diğer iş yerinden eli boş çıkan hırsızlar kayıplara karıştılar.

Kilitleri kırık buldular

Sabah iş yerlerine gelen çalışanlar, dükkanın kapı kilitlerinin kırıldığını, içeride bulunan ve kapıları delinerek açılmış
olan para kasalarını görünce büyük bir şok yaşadılar. Olay hemen polise bildirilirken, olay yerine gelen polisler iş yerlerinde parmak izi ve geniş çaplı bir araştırma yaptı. Hırsızların izine rastlayacak bir ipucu bulunmadığı bildirildi.

Kasayı boşalttılar

Hırsızlar, mobilyacı dükkanı ve boyacı dükkanında bulunan 2 kasada bulunan yüklü miktardaki para, döviz ve ziynet eşyasını alırken, bir iş yerinden de bir dizüstü bilgisayarı aldıktan sonra, soydukları kasalarda parmak izi tespit edilmemesi için kasaların üzerine boya döktükten sonra kayıplara karıştılar.