BIST 10.154
DOLAR 32,35
EURO 34,72
ALTIN 2.393,43
HABER /  GÜNCEL

Hırsız iş ortağı çıktı

Dükkan gece yarısı soyuldu. Polis çok yönlü bir soruşturma başlattı. İfadeler acı gerçeği ortaya çıkardı.

Abone ol Adana'da, bir ev eşyası bayisinden piyasa değeri 50 bin YTL olan soba, set üstü ocak ve ütü masası çalındı. Çalıntı eşya, iş yerinde 15 yıldır çalışan ve hissedar olan kişinin kiraladığı depoda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Uçak Mahallesi Metal Sanayi Sitesi'ndeki Onkol Dayanıklı Tüketim Malları firmasının sahibi Kadir Acay, güvenlik güçlerini arayarak, iş yerinin kepenk kilitlerinin kırılarak, iş yerinden çok sayıda eşyanın çalındığı bildiriminde bulundu.

İncelemelerde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinden 50 bin YTL değerinde soba, set üstü ocak ve ütü masasının çalındığını belirledi. Hırsızlık zanlısının yakalanması için çalışma başlatan ekipler, Kadir Acay ile birlikte çalışanları da sigortadan para almak için hırsızlığın gerçekleştirmiş olabileceği gerekçesiyle sorguladı.

Acay'ın da olayla ilgili, 15 yıldır iş yerinde çalışan ve hisse sahibi Murat B'den şüphelendiğini belirtmesi üzerine ekipler, ortağı gözaltına aldı. Zanlının, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinde, kredi kartı borcu olduğu için eşyaları çaldığını belirterek, suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Ekipler, Murat B'nin Yeşilevler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bir haftalığına kiraladığı depoyu da tespit etti. Bir konfeksiyon mağazasına ait depoda, iş yerinden çalınan eşyalar ele geçirildi.