BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.394,97
HABER /  MAGAZİN

Boş kaleye gol atamadı!

170 promil alkolle topu boş kaleye gol atamadı. Ama bir gram içmemişti.

Abone ol Pınar Altuğ, gençlere örnek olmak için 170 promil alkollü gösteren gözlük taktı. Algı ve reflekslerin nasıl zayıfladığını uygulamalı olarak gösterdi.

Geçtiğimiz haftalarda kendisinden 7 yaş küçük sevgilisi Yağmur Atacan'la dünya evine giren Pınar Altuğ, güvenli sürüş konusunda gençleri bilinçlendirmek üzere Bahçeşehir Üniversitesi'nde yapılan etkinliğe katıldı.

PENALTI KAÇIRDI

Altuğ Atacan, Amerika'dan getirilen ve 170 promil alkollü gösteren gözlüklerle, alkol alan kişinin görüş, algı ve reflekslerinin nasıl zayıfladığını uygulamalı olarak gösterdi. Önce, 170 promil alkol alan birinin dengede durmakta zorluk çektiğini, yerdeki kırmızı şeridin üzerinde yürümeye çalışarak gösteren, daha sonra da futbol topunun başına geçen Altuğ Atacan, boş kaleye penaltı atmaya çalıştı. Son olarak basket atışı yapması istenen Altuğ, gözlüklerden dolayı atışında başarılı olamadı. Geçen ay Yağmur Atacan'la evlenen Pınar Altuğ, evdeki görev dağılımı ile ilgili konuşurken bir gazetecinin "Yağmur'a görev veriyor musunuz?" sorusuna "Ben neden görev vereyim ben komutan mıyım?" diyerek esprili yanıt verdi.