BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,70
HABER /  MEDYA

Hıncal Uluç'tan Ahmet Hakan'ı gömen yazı

Medya dünyasında haberler arasına giren reklam yüzünden kavga çıktı. Sabah yazarı Hıncal Uluç, Kanal D anahaberi sunan Ahmet Hakan' a sataştı.

Abone ol

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Ahmet Hakan’la süren “reklam” polemiğini bugünkü yazısında da sürdürdü.

Ahmet Hakan’ın Kanal D Ana Haber Bülteni’ne değinen Hıncal Uluç, ana haber bülteninin sonunda reklama pas atarken 2 yalan birden söylediğini iddia etti.

Hınçal Uluç, Ahmet Hakan'a vurduğu yazıda eski patronu Turgay Ciner'den de örnek verdi. İşte yazısındaki o bölüm;

-“Ahmet sadece ‘Kısa bir ara’ diyor ve tam 15 dakika sonra görünüp ‘Bugün de bu kadar’ diye veda ediyor. Yani yüz binlerce insanın gözünün içine baka baka, 15 dakikaya ‘Kısa’ diyor. Okuduğu haberlerin bittiğini bile bile de ‘Yeniden buluşacağız, bekleyin’ diyor resmen. Yani iki yalan bile söylüyor”

MİLLETİ EŞEK YERİNE KOYMAK
-“2000'li yılların başı.. Bu reklam rezilliği ile milletin eşek yerine konması sürüp gidiyor. Ben de tüm örnekleri atv'den verip ağır eleştiriyorum” diyen Hıncal Uluç, o dönem Sabh-ATV’nin sahibi Tugay Ciner’le sohbetini de şöyle aktardı:

 “O sabah gene bir yazım çıktı, yenir yutulur gibi değil. Ofise geldim, saat on gibi.. 10 dakika sonra kapım açıldı, o zamanki patron Turgay Ciner girdi..

Kafamda ‘Neler olacak’ şimşekleri çakarken Turgay Bey, ‘Bak Hıncal’ dedi.. ‘Dediklerinde haklısın. Ama senin dediğini yaparsam, atv'ye haksız rekabet olur.. Sen daha da ağır yazmaya devam et ki, RTÜK sağlam kurallar alsın, bu halkı eşek yerine koyma işi hepimize yasaklansın.’