BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hıncal Uluç'dan Aydınlar ve Dündar'a taş!

Hıncal Uluç, Aydınlar hakkında çok konuşulacak ve gündeme oturacak sözler sarf etti

Abone ol

Sabah yazarı Uluç, federasyon başkanı Aydınlar ile Uğur Dündar ile ilgili çok konuşulacak sözlere imzasını attı.

TFF Başkanı Aydınlar'ın iyi bir Fenerbahçeli olduğunu kanıtladığını söyleyen Sabah yazarı Uluç, "Ben Fenerbahçeli olsam Aziz Yıldırım'a değil Aydınlar'a sarılırım. Biri batırıyor gemiyi öbürü bütün delikleri tıkıyor." ifadelerini kullandı.

Uluç ayrıca Uğur Dündar'ın Fenerbahçe konusundaki tarafsızlığını yitirdiğini; Aziz Yıldırım'ın bir numaralı muhalifi iken, bir numaralı taraftarı olduğunu yazdı.

Uluç'un yazısından ilgili bölüm:

Fenerbahçe, futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma sürecinde yaşananlarla ilgili atılan adımların ve izlenen yolun kulüp üyeleriyle paylaşılması amacıyla olağanüstü genel kurul toplantısı düzenledi. Aziz Yıldırım'a destek veren açıklamalarda bulunuldu. Mehmet Ali Aydınlar'ın ihraç talebiyle disipline verilmesi istendi.

Olayların başından beri Mehmet Ali Aydınlar nasıl iyi bir Fenerbahçeli olduğunu kanıtlıyor. Ben Fenerbahçeli olsam Aziz Yıldırım'a değil Aydınlar'a sarılırım. Biri batırıyor gemiyi öbürü bütün delikleri tıkıyor.

Gemiyi yürütmeye devam ediyor. Hangisi daha iyi Fenerli? Hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu tarih yazacak. Bugün insanlar güncel düşünüyorlar.

Uğur Dündar, "Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki herkes, sorumlu mevkideki herkesin ne yapması gerektiğini, neler yaptığını, neler yapamadığını, kimin mangal yürekli, kimin amiyane tabirle tavşan pisliği olduğu çok iyi görüyoruz" dedi.

Uğur Dündar'ın da açıklamalarını artık okumuyorum, yorumlamak da istemiyorum. Çünkü Uğur Dündar Fenerbahçe konusunda benim açımdan tarafsızlığını yitirdi maalesef. Aziz Yıldırım'ın bir numaralı muhalifi iken…

Aziz Yıldırım'ın yönetimindeydi o yönetimden istifa etti. Neden istifa ettiğini kendi de biliyor, ben de biliyorum herkes de biliyor. Arkadan çok önemli bir muhalifi oldu Aziz Yıldırım'ın. Sonra Aziz Yıldırım'ın en büyük taraftarı oldu. Bu taraftarlığını açıklarken dedi ki "Ben Aziz Yıldırım'ı eleştirirken bugün baktım ki mevcudun en iyisi. Ötekiler daha kötü. Onun üzerine Aziz Yıldırım'ı destekle kararı aldım" dedi.

Aziz Yıldırım tutuklandı, içeriye kondu. Aziz Yıldırım yüzünden Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden çıkarıldı yerine Trabzonspor alındı. Hangisi iyi hangisi kötü neye göre değerlendiriyor Uğur onu da bilemiyorum artık. Bunun için ben Uğur Dündar'ı bir spor yorumcusu olarak artık kabullenmiyorum. O fanatik Fenerbahçeli medyanın bir parçası oldu.

Geri kalan gazeteciliğine saygım ve kendisine sevgim devam etmek kaydıyla. İyi dostumdur, iyi arkadaşımdır, iyi gazeteci olduğuna, iyi televizyoncu olduğuna inanıyorum. Ama Fenerbahçe konusu artık benim için…

Yani, Rıdvan Dilmen de uçurumun kenarında. İş Fenerbahçe'ye gelince bu Fenerbahçeliler bir türlü yeterince objektif olamıyor. Objektif olmaz zaten taraftarsın. Ama sübjektif de olsan bir ölçü de tarafsız olmak zorundasın.

Sabah