BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hıncal Uluç ağzını bozdu!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, kızdığı bir araç sürücüsüne dümdüz gitti. Şoförün ne anası kaldı ne de babası. Ama şoförün kim olduğu belli değil. Çünkü...

Abone ol

Çünkü Uluç'un arkasından sayıp sövdüğü araç sürücüsünün plakası yok. Her zaman iri puntulorla köşesinde plaka yazan Hıncal Uluç, bu sefer ağır bir tazminat ödeyeceğini bildiği için, plaka yerine bol bol küfür ve hakaret yazdı:

Yazı: Hıncal Uluç
Kaynak:



-TRAFİK Müdürlüğü mü yapar, Beşiktaş Belediyesi mi bilmem. Sabah'ın hemen yanındaki sokak girişindeki trafik lambasını derhal oradan sökün. Buradaki yeşil ışığa ve yerdeki zebra çizgilerine kanıp, bir gün bir hayvanın arabasının altında kalacağız.
Dün bu geçitte yeşil yanarken nasıl ezilme tehlikesi atlattığımı yazdım, bitirdim, Şeniz'le çıktık.. Tam yaya geçidine inerken Şeniz'in çığlığını duydum.. Benden önce yürümüş. Kendini nasıl fırlattı geriye, hayvan oğlu hayvanın çarpmasından kurtulmak için.. O... çocuğu bir de geriye dönüp işaretler yapıyor kıza.. "Niye bakmıyorsun" diye ve bağıra çağıra sövüyor..
Ne demek yaya geçidi.. Ne demek yeşil.. Yollar bu hayvanların babasının..
Bu ışığı derhal kaldırın, geçidi de derhal silin ki, biz devlete değil, kendi gözlerimize güvenelim, etraftaki hayvanları kollayarak yola inelim..
Yoksa pisi pisine gideceğiz!..