BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
HABER /  MAGAZİN

Hilal Altınbilek estetiksiz hali olay eski haline bir bakın

Bir Zamanlar Çukurova'nın güzel oyucusu Hilal Altınbilek estetiksiz hali merak konusu oldu. Sadece dişlerimi yaptırdım diyen Hilal Altınbilek'in birçok operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Elmacık kemiklerini aldıran Hilal Altınbilek, aslen İzmirli ve 1991 doğumlu. İşte Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali...

Abone ol

Hilal Altınbilek estetiksiz hali görenleri şaşırttı. Her haliyle güzel görününen son günlerin başarılı oyuncuxcu Hilal Altınbilek, yüzümde hiçbir estetik oprerasyon yok diyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Hilal Altınbilek'in sadece dişlerini yaptırmakla kalmadığı ortaya çıktı. Elmacık kemiklerini aldıran, dudaklarına dolgu yaptıran Hilal Altınbilek  yepyeni bir görünüme sahip olmuş.  İşte Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali...

Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali sosyal medyanın en çok konuşulan konulardan biri oldu. 1991 doğumlu olan oyuncunun çenesini yaptırdığı, elmacık kemiklerini belirginleştirdiği, bununu ve dişlerini yaptırdığı ayrıca dudaklarına da dolgu yaptırdığı iddia edildi.

Güzel oyuncu verdiği bir röportajda hakkındaki estetik iddiaları için de şunları söylemişti: "Sadece dişlerimi yaptırdım. Dişlerimin eskiden geride olması, şimdi hafif öne doğru gelmesi bütün çene ve ağız yapımı değiştirdi."

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Hilal Altınbilek, oyunculuk eğitimini İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldı. Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan da oyunculuk eğitimi gördü.

'Derin Sular' dizisi ile ekranlara adım atan Hilal Altınbilek, bu dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı. 2013 yılında "Karagül" dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı. Burada 'Özlem' karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.

Hilal Altınbilek, 2018 yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’la birlikte başrollerden birini üstleniyor.