BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hijyen çadırda iftar coşkusu

Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, Ramazan coşkusunu Tuzlalılarla beraber yaşıyor.

Abone ol

 Tuzla Belediyesi tarafından kurulan ve her akşam 2 bin 500 kişinin iftarını açmasını sağlayan Tuzla Belediyesi İftar Çadırı, sunulan birbirinden leziz ve hijyenik yemekler ile Tuzlalıların büyük beğenisini topladı. İhtiyaç sahipleri, işinden çıkıp evine yetişemeyen çalışanlar ya da Ramazan’da iftar keyfini kalabalık ve coşkulu bir şekilde çıkarmak isteyen herkesi misafir eden iftar çadırında Ramazan boyunca 75 binin üzerinde vatandaşımız iftarını yapacak.

Tuzla Belediyesi İftar Çadırı’nın Ramazan ayının birinci günü hem konuğu hem de ev sahibi Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci ve ailesiydi. Her iftarda olduğu gibi yine yoğun bir katılımın olduğu çadırda, Başkan Mehmet Demirci kendi elleriyle yemek dağıttı. Ailesi ile birlikte iftarını çadırda yapan Başkan Demirci, daha sonra halkla selamlaştı.

Burada kısa bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci: ‘ Hasretle beklediğimiz bereket ayı, rahmet ayı, mağfiret ayı Ramazan’ımıza kavuştuk. Burada, Ramazan çadırımızda bereketin,kardeşliğin,birlikteliğin en güzel halini görüyoruz. Ramazan sonuna kadarda binlerce kişiyle bu güzelliği yaşayacak olmak bizim çok büyük bir mutluluk kaynağı. Hepinizin, hepimizin, tüm halkımızın Ramazan’ını kutluyor, bereketle dolu bir ay geçirmenizi diliyorum.’
İftara katılanlarla sohbet eden, herkesle tek tek ilgilenmeye ve Ramazan-ı Şerif’lerini kutlamaya özen gösteren Başkan Demirci, iftar sonrası, halkın yoğun sevgi gösterileri altında çadırdan ayrıldı.