BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

'Hevesiniz kursağınızda kalacak'

Uşak AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper'den muhalefete sert gönderme

Abone ol

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper "Teröre göz yuman, sessiz kalan, terörden nemalanan terörden siyasi fayda sağlamaya çalışanlar en az terör olaylarını gerçekleştirenler kadar sorumludur" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör saldırıları sonucu 10 askerin şehit düşmesi 16 askerin yaralanması olayını şiddetle kınadıklarını söyledi. Saldırıda şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet yaralı askerlere ise acil şifalar dilediklerini söyleyen Hilmi Alper, saldırının ülkede huzuru bozmayı amaçladığını dile getirdi.

Hilmi Alper açıklamasında şunlara değindi; “Hakkari'de askerlerimize yapılan bu menfur saldırıyı nefretle kınıyor, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Terör örgütü yıllarca kan döktü, huzur bozdu, anaları ağlattı, ekonomik hayatımızı felç etti. Gelişmenin, demokrasinin ve yatırımın önünde en büyük engel oldu. Teröre göz yuman, sessiz kalan, terörden nemalanan terörden siyasi fayda sağlamaya çalışanlar en az terör olaylarını gerçekleştirenler kadar sorumludurlar. Terör örgütüyle direkt veya endirekt irtibat olanlar bu ülkeye barış ve huzur getiremezler. Ama millet bunları iyi biliyor. Milleti aldattıklarını zannedenler aslında kendileri aldanıyorlar. Bütün bu olanlara rağmen Türkiye'nin demokratik sürecine zarar vermek isteyenlerin hevesi kursaklarında kalacaktır"