BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Herşeyi bebek için yapıyor!

Eski Spice Girls üyesi yeni moda ikonu Victoria Beckham, dördüncü kez anne olabilmek için sevdiği her şeyden vazgeçti...

Abone ol

KIZ BEBEK İSTİYOR

Üç oğlu olan ve bir kız çocuğu hayali kuran 35 yaşındaki Victoria Beckham, bir süre önce zayıf ve formda görünme tutkusunu bir kenara atıp bol karbonhidratlı yemek yemeye başlamıştı. Doktorun tavsiyelerini bire bir uygulayan Beckham, kariyerini geri plana atma kararı aldı. Kariyeri için çok fazla çalışan güzel yıldız, bebek için az çalışma kararı aldı.


AĞZINA ALKOL SÜRMÜYOR

Koleksiyonunun tanıtımı ve basın toplantıları için dünyanın bir ucundan bir ucuna uçan Beckham, bebek kararından sonra elinden geldiği kadarıyla uçmamaya çalışıyor. Akşamları yemeğinin yanında şarap içmeyi seven güzel yıldız, ağzına alkol sürmezken taze sıkılmış meyve suları ve süt içmeye başladı. Alışverişe bile topuklu ayakkabılarla giden Beckham çocuk sahibi olabilmek için bu utkusundan vazgeçti.

Arkadaşlarıyla dışarı çıkınca içki içen Beckham ağzına alkol sürmüyor. Artık geceleri çok nadir dışarı çıkan güzel yıldız, meyve suları içiyor.

Sosyal projelerde yer almayı çok seven Victoria Beckham, kız çocuğu annesi olmak için bu projelerden geri durma kararı aldı.

Basın toplantılarında ve özel gecelerde boy göstermeyi seven seksi yıldız dünyanın bir ucundan bir ucuna uçmak yerine artık evinde sakin geceler geçirmeyi tercih ediyor.

Son dönemde ayak sağlığının iyi olmamasına rağmen topuklu ayakkabı giyen Beckham, kız çocuğu için topuklu ayakkabıdan da vazgeçti.