BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.474,36
HABER /  MEDYA

Herkes Gezi'ye, o ise Erdoğan'a gitti

Dila Tezemir Gezi Parkı olaylarının değil, Başbakan Erdoğan'ın yanına gitti

Abone ol

Sanat camiasından Gezi parkı eylemlerini destekleyenler eyleme gitti. Desteklemeyenler sessiz kalmayı tercih etti. Ama Dila Tezemir Başbakanı karşılamaya gitti.

Üç yıldır alkolizm ve uyuşturucuyla mücadelesini sürdürmek için Ankara’da bulunan ünlü sanatçı Dila Tezemir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için Pazar günü Ankara Esenboğa Havalimanında bekleyenler arasındaydı.

Kendisine uzanan A haber ve Beyaz Tv mikrofonlarına;

“Ben insanlarımın birliği ve huzur için buradayım. Yıllardır bağımlılıklarla mücadele ediyorum. Her ne kadar yeterli bulmasam da Başbakanımızın Alkolle mücadelesinin sonuna kadar arkasındayım. Kaldı ki Allah’ın yasakladığı içkiyi yasaklamıyor düzenlemeye gidiyor. Bu konuda kesin olan İlahi emir ortadayken biz düzenlemesine bile kıyameti koparıyoruz. Ben babamı alkol nedeniyle kaybettim. Eşimden alkol nedeniyle ayrıldım ve tek başıma şimdi yirmi iki yaşında olan bir evlat büyüttüm.''

Medya İstanbul’dayken siz neden buradasınız sorusuna ünlü sanatçı;

“Burası ülkemizin başkenti ve mücadelemi buradan yürütüyorum. Elbette daha popüler olabilir sanatıma yönelik daha iyi işler yapabilirdim. Ancak kutsal bir amaca hizmet etmek bana huzur veriyor.

Bugüne kadar çok iyi iki diziden oyunculuk teklifi aldım gidemedim. Kaldı ki ben üç kuruş için öpüşme ve yatak sahnelerinde “sanat için” bahanesiyle namusuma halel getirmem. Daha fazla kazanacağım diye gece yatağıma girmeye bile haya edeceğim kıyafetlerle yarı çıplak sahneye çıkmaktansa açlıktan ölmeyi tercih ederim.

Mesele dizilerde oyunculuk yapmaksa buyursun feriştahı gelsin. Canlı sahne performansıyla müzik yapmaksa alayı gelsin. İster çıplak sesle ister mikrofonla, ister müzikli ister müziksiz. Ben bana rabbimin verdiği sesi kullanmaya hazırım. Elektronik hilelerle insanımı aldatmam” dedi.