BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  SPOR

Her satırı olay bir yazı

Hıncal Uluç, Adnan Polat'ı öyle sert sözlerle eleştirdi ki Polat bu yazıyı görmesin diyoruz. İşin ilginci Fener'e de övgüler dizdi...

Abone ol Adnan Polat'ı "Canaydın'ın kuklası, maketi" olmakla suçlayan Hıncal Uluç, "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" diye bir laf var. O süreç başlamıştır. Çünkü yakında 'Galatasaray' diye bir şey kalmayacak" diyor.

Peki Uluç'u bu kadar sert yazı yazmaya zorlayan neydi? Adnan Polat'ın 30 yıllık dostu niçin Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Polat'a bu kadar tepkili?  

Uluç'un yazısının satır arasında iki dostunun arasını açan kişinin Abdurrahim Albayrak olduğu hemen anlaşılıyor. Uluç, Albayrak'ın son dakikada yönetime alınmamasını içine sindiremiyor:

"Damdan düşen değil mi Polat? Albayrak'tan ne farkı var? Halden anlaması lazımdı ama liseciler istemeyince listesine almadı (...) Niye? Çünkü Özhan Canaydın ve onun arkasındaki lisecilere göre Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'a yakışmayan bir kıro, bir maganda. Bunlar asiller, aristokratlar ya!.. "

Uluç'a göre, Adnan Polat'ın yönetiminde yeralan isimleri Özhan Canaydın belirledi:

"(...) Adnan Öztürk'ü alamadı. Çünkü Özhan ağabeyi dedi ki "Adnan'a değil, Mehmet Helvacı'ya vereceksin ikinci başkanlığı..." Özhan ile İnan Kıraç bozuştular ya!.. Şimdi o zaman bu Adnan Polat nasıl bir Adnan Polat'tır? Yönetimi kuracak. Bu kukla bir yönetimdir, başından çürük başlamış bir yönetimdir."

Ve Uluç'tan can alıcı son söz:

"(...)  Özhan Canaydın'ın adamlarının hepsi hemen hemen sürüyor, hepsi devam ediyor. Değişen bir şey yok. Son zamanlarda söylediğim bir laf var. 'Şaka' diye alıyor millet: Doğrudur. "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" diye bir laf var. O süreç başlamıştır. Çünkü yakında 'Galatasaray' diye bir şey kalmayacak. O zaman zaten herkes mecburen Fenerli olacak. "

Kaynak: