BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.399,09
HABER /  EKONOMİ

Her keseye uygun ihtiyaç kredisi

Akbank, yeni yıl kampanyası ile her keseye uygun çok avantajlı ihtiyaç kredisi seçenekleri sunduğunu bildirdi.

Abone ol

Akbank'tan yapılan açıklamada, tüketicilerin ihtiyaçlarına en hızlı ve en kaliteli şekilde finansal çözüm geliştirmeyi amaçlayan bankanın, yılbaşı öncesinde, her türlü nakit ihtiyacına yönelik olarak başlatılan avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasında, masrafsız kredinin yüzde 0,94 faiz oranı ile sunulduğu kaydedildi.

Müşterilerin, 30 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçlarını masraf ödemeden yüzde 0,94 faiz ile karşılarken, taksit ödemelerine ise dilerlerse 3 ay ertelemeli olarak Nisan 2011'de başlayabildikleri belirtildi.

Düşük tutarlı kredi ihtiyacında olan müşterilerin ise yeni yıl kampanyasında yüzde sıfır faiz ile 3 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanabildikleri, 3 bin lira için sıfır faizli 12 ay vadeli kredinin taksitinin 250 lira, masrafının ise 209 lira olduğu vurgulandı.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, düzenledikleri yeni kampanya ile müşterilerine yeni yıl müjdesini erken getirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Her zaman olduğu gibi yılbaşı öncesinde de tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik farklı kampanya seçenekleri ile her keseye uygun finansal çözümler geliştiriyoruz. Yeni yıl kampanyamız da, tüm müşterilere ihtiyaç kredisinde çok özel avantajlar sunuyor. Örneğin, yüksek tutarlı nakit ihtiyacı olan müşterilerimize masrafsız ve sadece yüzde 0,94 gibi düşük bir faiz oranı ile kredi kullandırıyoruz. Üstelik, dileyen müşterilerimiz de kredi taksitlerini Nisan ayına kadar erteleyebiliyor, böylece yeni yılın ilk aylarında rahat ediyorlar. Diğer yandan, düşük tutarlı nakit ihtiyacı olan müşterilerimiz için ise, 3.000 liraya kadar sıfır  faizli kredi seçeneğimiz var. Bu kredide müşterilerimiz 12 ay vadede sadece 209 lira masraf ödeyerek 250 lira taksitle kredilerini kullanabiliyor.''

31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan Akbank Yeni Yıl Kredisi Kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler, tüm Akbank şubeleri ile 444 25 25 nolu Akbank Cep Şubesi ve www.akbank.com WEB adresinden başvuru yapabiliyor.