BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Her kaleciye nasip olmayan gol

'Başbakan'dan gol yemek her kaleciye nasip olmaz' diyor. Kayseri'de Erdoğan'ın gol attığı kalecinin içi içine sığmıyor..

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın Kayseri'de yapımı yeni tamamlanan Kadir Has Stadyumu'nu gezerken penaltıdan gol attığı kaleci Ramazan Kılınç, ''Başbakan'dan gol yediğime seviniyorum. Başbakan'dan gol yemek her kaleciye nasip olmaz'' dedi.

Kayseri'de Şehit Pilot Vedat Evliya Lisesi 3. sınıf öğrencisi Ramazan Kılınç,, Başbakan Erdoğan'dan gol yedikten sonra okul arkadaşlarının kendisine büyük destek verdiğini, Başbakan'dan gol yediğine üzülmediğini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın attığı 2 penaltıdan birini kurtardığını belirten Kılınç, şunları söyledi:

''Başbakanımızın attığı topu tutmak da, gol yemek de benim için bir şeref. Bir kaleci olarak Başbakan'dan gol yediğime seviniyorum. Başbakan'dan gol yemek her kaleciye nasip olmaz. Kadir Has Stadyumu gibi Türkiye'nin en güzel stadyumlarından birinde Başbakan'ın attığı penaltıları kurtarmak benim için çok önemliydi. Gururluyum.''

Sınıf ve okul arkadaşları da kaleci Ramazan Kılınç'a okul giriş, çıkışlarında ve ders aralarında, ''En büyük kaleci bizim kaleci'' şeklinde tezahüratta bulunuyorlar.

Okul yöneticileri de okullarının isminin Polbay Spor Kulübü'nün kalecisi olan öğrencileri Ramazan Kılınç sayesinde kentte duyulmasından memnun olduklarını söylediler.