BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

O program hangisidir sizce?

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton Türkiye'ye geliyor ve tek bir programa katılıyor. Bir tahmin edin. O program hangisi olabilir?

Abone ol

Kadın haklarına duyarlılığıyla tanınan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, "Haydi gel bizimle ol" programına konuk olacak

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, 7 Mart’ta Türkiye’ye gelecek. Clinton yoğun temasları arasında NTV’de yayınlanan Müjde Ar, Çiğdem Anad, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın sunduğu “Haydi Gel Bizimle Ol” adlı programa konuk olacak.

CUMARTESİ ÖZEL YAYIN

Normalde Perşembe günleri yayınlanan program Clinton özel yayını nedeniyle Cumartesi günü ekrana gelecek. 1 saatlik program gündüz çekilip akşam yayınlanacak. İzleyiciler de Clinton’a soru sorabilecek. ABD Dışişleri Bakanı’nın konuk olacağı “Haydi Gel Bizimle Ol” programını ABD Büyükelçiliği’nin belirlediği öğrenildi.

CLİNTON'A AŞK SKANDALINI SORACAKLAR
DİGER SAYFADA

[PAGE]

Çiğdem Anad, bu konudaki talebin Amerikan Büyükelçiliği'nden geldiğini ve Hillary Clinton'ın kendi programlarını seçmesinden dolayı hem çok şaşırdıklarını hem de çok mutlu olduklarını söyledi. Anad, şöyle konuştu: Bize "Her katmandan kadını kucaklayan sadece sizin programınız var. Bu programda siyaset, aktüalite ve gündemdeki herşeyi konuşuyorsunuz ve de etkilisiniz. Bildik konuların dışında bir söyleminiz var. Dolayısıyla etkili bir program olarak görüyoruz. Bu yüzden sizin programınıza katılmak istiyoruz" dediler. Biz de gururla kabul ettik.

AŞK SKANDALINI SORACAK

Anad, sorularını şimdiden hazırlamaya başladığını da belirterek şöyle konuştu: "Hillary Clinton değerli bir insan, çünkü dünyada belirleyici bir özelliği var. Öncelikle dünya politikasını soracağım. Clinton bir sorunu çözerken kadınsı ya da annelik duygularıyla mı hareket ediyor, yoksa bir demir parçası mı? Ayrıca eşi Bill Clinton'ın geçmişte yaşadığı aşk skandalı ile ilgili, özel hayatıyla ilgili sorular da hazırladık." " Clinton hakkında araştırma yaptım" şeklinde konuşan Aysun Kayacı ise, "İddialı pek çok soru hazırlayacağım ama sorabilir miyim, bilemiyorum" dedi.