BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  SPOR

Henüz şampiyon olmadık

Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Adnan Polat, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi ve ekledi;

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını, ancak henüz şampiyon olmadıklarını söyledi.

Adnan Polat, maç sonrası Lig TV'ye yaptığı açıklamada, zorlu bir maç olduğunu belirterek, “Olağanüstü bir gündü. Kazandığımız için mutluyuz, ama henüz şampiyon olmadık. O yüzden şu anda herkes kampta” dedi.

ÇOK KONUŞTUK VE ÇOK ÇALIŞTIK

Çok önem verdikleri ve kazanmak istedikleri bir karşılaşmaya çıktıklarını ifade eden Polat, “Çok konuştuk ve çok çalıştık” diye konuştu.
Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyen Lincoln konusundaki soruyu ise Polat, “Lincoln, bugün en üzüntülü olan kişiydi. Lincoln, çok oynamak istiyordu. Sakatlığına rağmen oynamak istedi. Riske etmek istemedik. Tabii ki oynasaydı katkısı olacaktı. İnşallah Sivasspor maçında oynar. Biz sahaya her zaman 11 kişi çıktığımız için şikayetçi olmadık. Sezon başında bir ara banko oynayan 9 oyuncu sakattı. Şikayetçi olmadık” dedi.

BİZDE SEVGİ YOK!

Yaşanan sıkıntılara karşın elde edilen başarıların nedeni konusundaki soruyu imalı bir biçimde yanıtlayan Polat, “Bizde sevgi yok. Sevgisizlikle götürüyoruz. Öyle diyorlar” diye konuştu.

SİVASSPOR MAÇI ZOR OLACAK

Maç sonrası da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Polat, camia olarak kenetlendiklerinde iyi şeylerin geldiğini vurgulayarak, “İnşallah böyle devam eder” derken, gelecek hafta Sivasspor ile yapılacak maçla ilgili olaraksa, “Sivasspor maçı zor olacak. Onlar da iyi başarı gösterdiler. Şampiyon olmak, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için mücadele ediyorlar. Oradaki maç da en az buradaki gibi zor olacak” diye konuştu.

YETERKİ İSTEDİKLERİNİ GÖSTERSİNLER

Polat, “Bugün yeterince forma şansı bulamayan Nonda golü attı” sözü üzerine, “Bütün oyuncular yeterince forma şansı buluyor. Yeter ki o formayı istediklerini göstersinler. O zaman oynuyorlar” dedi.

Polat, son olarak taraftarlara teşekkür ederek, “Herkesin hakkını vermek lazım” diyerek sözlerini tamamladı.

BÜYÜK BAŞKAN 20.45 DESENE

Bu arada başkan sıfatıyla ilk derbi maçını izleyen Polat, stattan otomobiline doğru yürüyerek giderken, sarı-kırmızılı taraftarlar kendisine sevgi gösterisinde bulundular. Kimi taraftarların formasını imzalayan Polat'a karşı taraftarlar, “Büyük başkan 20.45 desene” diye tempo tuttular.