BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.296,55
HABER /  GÜNCEL

Helin Palandöken'in öldürülmesinden sonra atılan başlık olay oldu!

17 yaşındaki Helin Palandöken'ini katleden Mustafa Yetgin bugün tutuklandı. Okula av tüfeğiyle gelen ve Helin Palandöken'i öldüren Mustafa Yetgin ile ilgili Vatan ve Cumhuriyet gazetelerinin attığı başlık olay oldu.

Abone ol

İSTANBUL Pendik'te Helin Palandöken dün öldürüldü. 17 yaşında olan Helin'in cenazesi bugün kalkarken Vatan ve Cumhuriyet gazetesinin haberi sunma şekli sosyal medyanın gündeminde. 

21 yaşındaki Mustafa Yetgin olay olmadan birkaç gün önce av tüfeği satın aldı. Helin Palandöken'in mesajlarına cevap vermemesi nedeniyle okul çıkışına giden Yetgin, Helin'i öldürdü. Yanındaki arkadaşlarına da kurşun yağdıran Mustafa Yetgin bugün tutuklandı. Kamuoyunda çok tepki çeken olayla ilgili Vatan gazetesinin haberi 'Aşk kurşunları' olarak servis etmesi ise sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Aynı zamanda Cumhuriyet gazetesi de aynı haberi 'platonik aşık' olarak sosyal medyada paylaşması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya kullanıcıları da bu başlıkları paylaşarak, öldürmenin aşkla ilgili olmadığını ve katlin meşrulaştırılmamasını gerektiğini savundu.

İŞTE VATAN GAZETESİNDE YER ALAN O BAŞLIK

CUMHURİYET'TE YER ALAN O BAŞLIK

Helin öldürülmeden önce bu mesajı paylaşmış! Katili Mustafa Yetgin tutuklandı