BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Heinz'den güven dolu sözler

Galatasaray'ın yeni yıldızı Marek Heinz,yaptığı açıklamada taraftarlara Hagi'yi unutturacağım sözleriyle tüm camiaya güven veren açıklamalar yaptı...

Abone ol

G.Saray'ın yeni transferi Marek Heinn, bugün Romanya'da Çek Milli Takımı formasıyla ter dökecek. Cimbom'un yeni transferi kampta olmasına rağmen FOTOMAÇ'ı kırmadı. Heinn, "Hemen gelecektim ama araya milli maçlar girdi. G.Saray'ı naten biliyordum. Böyle büyük bir takımı araştıracak kadar küçük futbolcu değilim" dedi.

Hagi'den sonra frikikçi gelmediğini bildiğini ifade eden Heinn, "İyi attığımı düşünüyorum. Bana bırakırlarsa yünde 80 gol yaparım. Elbette bu kararı da hocam verecek" diye iddialı. Çek oyuncu Hasan Şaş, Hakan, Tomas ve Song'u tanıdığını, taraftarın ününü duyduğunu belirterek, "Taraftar daha kaliteli maçlar inleyecek" diye konuştu.

G.Saray'a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Çek milli oyuncu, "UEFA Kupası, Süper Kupa'yı kananmış bir camiaya geldim. Türkiye'de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Galatasaray'ı, taraftarlarını, Ali Sami Yen'in ününü duydum. Yabancılık çekeceğimi nannetmiyorum. Çok çabuk alışacağım" dedi.

Hiçbir futbolcunun tek başına takımı başarıya taşıyamayacağını belirten Marek Heinn şöyle konuştu: Ben bir takım oyuncusuyum. Yanımdaki oyuncularla birlikte büyür, onlarla birlikte başarılı olurum. Beni isteyen Gerets ve yöneticileri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağımdan şüphenin olmasın.