BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79

Hayatla Beraber Tatil

TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenen 17.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünya ülkeleri ve ülkemizin farklı bölgelerinden gelen katılımcıları İstanbul da, barışın ve dostluğun merkezinde buluşturdu.

Merhabalar,

TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenen 17.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT,  dünya ülkeleri ve ülkemizin farklı bölgelerinden gelen katılımcıları İstanbul da, barışın ve dostluğun merkezinde buluşturdu.

  

 Turizm profesyonelleri, ülkemizin önde gelen otel ve tur operatörleri fuara büyük bir ilgi gösterdi. Bu yıl ki EMITT oldukça hareketli geçti.

Arjantin’den Tango, Küba’dan Salsa

EMITT fuarında tatil, eğlence ve müzik dolu anlar yaşanıldı. Turizmin davetkar sesinde konuk ülke Arjantin tango rüzgarları estirirken, Küba müzikleri ve dansları da büyük ilgi gördü.  Adeta şölen havasında geçen birbirinden ilginç renkli karelerin yaşanıldığı bir fuardı. Mehterden Karadeniz kemençelerine, Türk kahvemizden lokuma padişahların şerbeti demir hindiye her şey tatilcilerin beğenisine sunuldu. Bende sizler için turizmin profesyonelleri ile bir araya gelerek onlardan çeşitli bilgiler aldım, sohbetler yaptım.

  

Crystal Otelleri CEO’su Umman Çetinbaş’tan her şey dahil tatile bizim otellerimizde mutluluk dahil bir anlayışla 2013 yılında tatilcileri ağırlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti. Otellerinde dışarıdan aldıkları eğlence showları ile tatilcilere keyifli, eğlence dolu bir tatil geçirteceklerini söyledi.

  

Titanic Otelleri Genel Koordinatörü Gökhan Özbatır, ise erken rezervasyon döneminde tatilcilerin kendilerini tercih etmelerinin büyük avantajlar sağlayacağını, yaz aylarında büyük doluluk oranları yaşanılan Antalya’da yer bulamama sıkıntısının da bu şekilde ortadan kalkacağını ifade etti. “Titanic Otellerinin her geçen gün farklı bölgelerde ve İstanbul’da açtığı otellerle Türk otelciğinin önemli markası olma gururunu yaşıyoruz” dedi.

  

Türk Otelciliğinin genç ve yakışıklı ismi, fuarın adeta Jönüydü

Titanic Deluxe Belek Otel müdürü Tafil Gürbüz Bildik,  Belek’te tatilcilerle buluşacak olan ve Deluxe otelciliği yaşatacak bir otelcilik anlayışıyla gümbür gümbür geliyoruz derken, genç Türk otel yöneticilerinin dünyada örnek gösterilecek başarılara imza atacağından emin olduğunu ifade ederken adeta gözleri parlıyordu. “Kalbimizin temizliğini profesyonellik ve iş dinamiği ile birleştirdik, sürekli kendimizi geliştiriyoruz güvenimiz ve inancımız çok çok güçlü bu yaz tatilinde de Titanic Deluxe Belek tatilcilerin vazgeçilmez oteli olacaktır. Deluxe hizmet anlayışı farkını bizimle yaşayın” dedi.

Alkoçlar Turizm Başkanı Erol Turanlıoğlu “herkesin tatiline talibiz”. “Alkoçlar olarak Türkiye genelinde gerek otellerimiz, gerekse tur operatörü markamız Ritmo Tur” ile tatilcilerin hizmetindeyiz.

Silence İstanbul Hotel Convention Center Genel Müdürü Birol Kaymas, şehir otelciliğinin tecrübe ve birikim gerektirdiğini, otelcilikteki 45 yıllık deneyimini İstanbul’da açacakları yeni otellerindeki iddialı hizmet anlayışıyla göstereceğini belirtti.

  

Taba Luxury Suites Otel Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan İstanbul’a yepyeni bir otelcilik anlayışıyla açtıkları otellerine gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını, gayret, istek ve azimle çıktıkları yolda iki binli yıllardaki hayalini Gayrettepe’de tatilcilerle buluşturmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.

  

Setur İç Turizm Direktörü Serhat Günay; Türkiye’nin tatil için çok yönlü oluşu, farklı bölge ve destinasyonların tatilciler tarafından tercih edilmesine sebep olduğunu, bu yaz Antalya’da Kemer’in Belek’e göre daha hareketli olabileceğini, tatilcilerin tatil rezervasyonlarında güvenilir, doğru ve bilinçli tatil ve otel tercihleri suna bilecek seyahat acentelerini tercih etmelerinin önemini vurguladı.  

Mustafa Gençay, otelcilik sektöründeki deneyimlerini genç turizmcilerle paylaştı

Calista Luxury Resort Satış Pazarlama Direktörü Mustafa Gençay, “2013 yılında da çok özel sürprizlerle Luxury otelcilik anlayışını devam ettireceklerini, A’La Carte All İnclusive konseptleriyle üst düzey misafir memnuniyeti sağladıklarını belirtti.

EMITT Fuarında da Mustafa Gençay dikkatleri üzerine çeken isim olmayı başardı.

  

 EHA GROUP Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ezgican Aydoğan; “Nashira Resort & SPA ve Nashira Park Konyaaltı Antalya’da güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Mustafa Gençay’ın fikirleri bizim için çok değerli, onun desteği daha iyi olmak için bize öncülük ediyor” dedi.

  

Vera Hotels & Resort Genel Koordinatörü Ali Osman Erbaş ,EMITT 2013 en iyi çıkış yapan acenta standı ödülünü alan Tatilstil standını ziyaret ederek, Tatilstil İcra Kurulu Başkanı Nadir Uzun ve Genel Müdür Murat Bayındır ile fuarı değerlendirdi ve hayırlı olsun dileklerini belirtti.

Fuarda dostlar bir araya gelirken yeni tanışmalar, karşılıklı kartvizit alışverişi dikkatleri çekti.

EMITT’te yaşanılanları kısaca sizlerle de paylaşmak istedim.

  

Bu hafta ATV Avrupa ekranlarında 12:00-14:00 arasında Hayatla Beraber Programında özel EMITT bölümüyle de sizlerle birlikte olacağım.

Tatil tadında kalın.