BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Hayatınız bir 'kristal' gibi parlasın

Metal sektöründe sanayici kimliği ile ön plana çıkan ünlü iş kadını Zehra Korumaz, 'Kristaliz' adındaki ilk kitabını çıkardı.

Abone ol

Metal sektöründe sanayici kimliği ile ön plana çıkan ünlü iş kadını Zehra Korumaz, 'Kristaliz' adındaki ilk kitabını çıkardı.

Sanayici bir aileden gelen ve iş dünyasındaki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Zehra Korumaz ilk kitabı "Kristaliz" ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Metal sektöründe sanayici olduğum için; metaller, mineraller benim işimin bir parçası. Kristallere olan ilgim, hobi olarak başladı ancak zamanla beni öyle değişik noktalara götürdü ki, benim için hobi olmaktan çıkıp araştırma konusu haline geldi. Doğal taşların, metallerin, minerallerin, insanlar ve çevreye yaydığı enerjileri araştırırken, astroloji, meditasyon, havas ilmi, prapsikoloji, kabala, şamanlık, kristalografi, feng shui, reiki, yoga gibi çeşitli inanış ve kişisel gelişim konuları üzerinde de araştırmalar yaptım"

Zehra Korumaz sözlerine şöyle devam etti; "Hayatınızda düzelmesini istediğiniz durumlar varsa, ruhsal dengesizlikler yaşıyorsanız, değişen yaşam şartlarına uyum sağlamakta zorlanıyorsanız, sağlık sorunları yaşıyorsanız, aradığınız aşka sahip değilseniz, aile hayatınızda mutsuzluklar yaşıyorsanız, eğitim hayatınızda ya da iş hayatınızda başarıyı yakalamak istiyorsanız, insanlarla iletişiminizde kendinizi doğru ifade etmekte zorlanıyorsanız, negatif enerjilerden çabuk etkileniyorsanız, kendinizi negatif etkilerden korumak istiyorsanız, yaşam kalitenizi yükseltmeyi seçtiyseniz ve kararlıysanız, bunu yapabilirsiniz. Biraz yardımla daha da kolay yapabilirsiniz. Evrenin hazinesi kristaller size yardım için var. Çıkarın onları evrenin hazine sandığından, size yar ve yardımcı olsunlar"

Korumaz sözlerini şöyle noktaladı; "Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı kaderi suçlamak pek de oğlun bir davranış biçimi değil.. Elbette yazgımız var, ancak seçeneklerimiz de var. Dualarınızın, dileklerinizin gerçek olması için, Yaradan karşınıza birçok fırsat çıkarır, onu seçecek ya da vazgeçecek olan da sizsiniz. Ama bunların hepsine, seçişlere ya da vazgeçişlere 'kader' de diyebilirsiniz"