BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,16
ALTIN 2.427,90
HABER /  GÜNCEL

Hayat kadınının namusu kirlendi

Hayatını fuhuş yaparak kazanıyordu. Ancak son olay namusunu kirletti

Abone ol

Denizli'de 6 kişinin tecavüzüne uğradığını ve çıplak fotoğraflarının çekildiğini iddia eden 27 yaşındaki Y.D., ‘Namusunun kirlendiğini’ söyleyerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili 23 yaşındaki A.S. adlı kişi tutuklandı, 5 zanlının da arandığı belirtildi.

BİR KİŞİYLE ANLAŞMIŞ

Olay bir hafta önce Şirinköy Piknik Alanı'nda meydana geldi. Daha önce Almanya'da yaşayan ve üç yıl önce Denizli'ye yerleşen Y.D., jandarmaya giderek bir kişiyle fuhuş yapmak için anlaştığını, ancak 6 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

BAŞIMA SİLAH DAYADILAR

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma Y.D.'ye tecavüz ettiği iddia edilen ve yaşları 18 ile 23 arasında değişen 6 kişi gözaltına alındı.. Y.D. jandarmaya verdiği ifadede fuhuş yapmak için 80 YTL'ye K.I. ile anlaştığını, piknik alanında fuhuş yaparken 5 arkadaşının daha gelerek başına tabanca dayayıp tecavüz ettiğini söyledi.

NAMUSUM KİRLENDİ

Y.D. tecavüz edenlerin arasındaki A.S.'nin çıplak fotoğraflarını çekip, zorla ters ilişkiye girdiğini ileri sürerek ‘namusunun kirlendiğini’ söyledi. Hıristiyan olduğunu belirten Y.D. öncelikle A.S.'den şikayetçi olduğunu söyledi.

Jandarma A.S.'nin cep telefonunda yaptığı incelemede kadınının çıplak fotoğraflarını buldu. Zanlılar suçlamaları kabul etmezken, mahkemeye çıkarılan 6 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak savcılığın bir üst mahkemeye itirazı sonucu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 6 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı. Jandarma ekipleri zanlıları ararken, adliyede bulunan cep telefonunu almaya giden A.S., tutuklandı, diğerleri aranıyor.