BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Hamile Neslihan filede coştu

Milli voleybolcu Neslihan, hamile olmasına rağmen haftanın oyuncusu seçildi.

Abone ol

Neslihan’ın hamile olmasına rağmen, Tenerife-Las Palmas maçındaki performansıyla haftanın oyuncusu seçilmesi geniş yankı uyandırdı. Ayrıca Avrupa mücadelesinde S. Vienna galibiyetinde büyük rol oynadı

İspanya Bayanlar Voleybol Ligi’nde Tenerife Marichal takımının formasını giyen Neslihan Demir Darnel, 22 Kasım’da oynanan Kanarya Adaları derbisinde Las Palmas G.C. Cantur’u 3-1 yendikleri maçta 25 sayı kaydererek, müthiş bir performans sergiledi.

İspanya’da haftanın oyuncusu seçilen Neslihan’ın hamile olmasına rağmen böyle bir performans ortaya koyması geniş yankı uyandırırken milli voleybolcunun, Tenerife’nin Şampiyonlar Ligi’nde Post Schwechat Viena ile yaptığı maçta da takımın eksikleri nedeniyle sahadaki yerini alması büyük bir taktirle karşılandı. Yıldız voleybolcunun eşi Orhun Darnel, “Cantur maçından sonra Neslihan artık oynamayacağını zannediyordu. Hatta misafir geleceğinden evde yemek bile yapıyordu. Ancak oyuncu eksik olduğu söylenince 28 Kasım’daki karşılaşma için apar topar Viyana’ya gitti” dedi.

Darnel, “Artık Neslihan’ın oynaması mümkün değil. İspanyol kulübüne tazminat ödenmesi gibi bir durum da yok. Sadece oynamadığı sezona karşılık Spar’da bir sezon daha fazla kalacak” diye konuştu. Kanarya Adaları’nda hamilelik sürecini geçirecek ve çocuğunu İspanya’da doğuracak olan Neslihan’ın tahmini olarak 2008 eylül ayı başında, sahalara dönmesinin beklendiği kaydedildi.