BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hayat Bazen Tatlıdır 6. bölüm fragmanı!

STAR TV'nin sevilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hayat Bazen Tatlıdır yeni fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Öğretmenlik mesleğinin zorluğunu ve güzelliklerini konu alan Hayat Bazen Tatlıdır'ın 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Birce Akalay, Kanbolat Görekm Arslan, Ufuk Özkan, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş ve Anıl Tetik'in paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisi 5. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Son bölümde neler yaşandı? Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin konusu yeni bölüm fragmanı haberimizde.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 6. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT BAZEN TATLIDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oyuncu kadrosunda Anıl Tetik, Simay Barlas, Deniz Can Aktaş, Sevda Erginci , Lale Başar, Esin Gündoğdu, Gamze Topuz, Şamil Kafkas, gibi birçok oyuncunun rol aldığı Hayat Bazen Tatlıdır'ın 5. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde şunlar yaşandı:

Cerrah’ın Hayat’ı düştüğü durumdan kurtarmak için söylediği yalan Hayat’ı daha çok kızdırmasına neden olur. Yaptığı her iyiliğin yanlış anlaşıldığını gören Cerrah Hayat ile bir yemekte tüm olanları konuşmak ister. Hayat ile Cerrah’ın ilk randevusu nasıl geçecek? Cerrah Hayat’a kendini doğru anlatabilecek mi? Yoksa romantik akşamları ayaklarına mı dolanacak?

Hayat öğretmeni zor durumda bıraktığını düşündüğü için kendini affedemeyen Onur, okulu bırakma kararı alıp, eski işi olan bar şarkıcılığına geri döner. Peki onu bu kararından kim vazgeçirecek, Hayat mı? Cerrah mı?

Sevda’nın ablasına yaptıklarını sindiremeyen Gözde, Sevda’yı dinlemez ve Burak’a yakın olmaya karar verir. Peki Burak Sevda’ya verdiği “Gözde’den uzak durma” sözünü tutabilecek mi?  Gözde ile Burak arasındaki yakınlaşmaya engel olamayan Koray, kimden yardım isteyecek?

Öte yandan Şerif, Birtanem’in satmayan tek şarkılık müzik CD’sini promosyon ürünü olarak kantinde yiyeceklerin yanında dağıtmaya başlar, tabii yüksek fiyat farkı karşılığında. Gedikpaşa Lisesi öğrencileri bu duruma öyle bir çare bulurlar ki, hem kazanan taraf olurlar hem de eğlenen...

HAYAT BAZEN TATLIDIR KONUSU

Süreç Film / Ali Gündoğdu imzalı, Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın başrolleri paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaristliğini Gani Müjde yaparken, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan oturuyor. Pazar akşamaları ekrana gelecek dizide güzel oyuncu Birce Akalay, doğru bildiklerini savunan, idealist bir öğretmeni canlandıracak.

İdealist öğretmen Hayat!

Hayat Öğretmen, özel bir Lisede Edebiyat öğretmenliği yapmakta, kız kardeşi Gözde ise aynı okulda öğrenim görmektedir.

Zengin ailelerin çocuklarının eğitim aldığı bu okulda eski bir mafya babası olan Cerrah’ın kardeşi Koray’ın, Gözde’ye olan takıntılı aşkı sonucu Hayat’ın işine son verilir.

Hayat, kız kardeşini Koray’dan uzaklaştırmak için İstanbul’un diğer yakasındaki Gedikpaşa Anadolu Lisesi ile anlaşır.

Müdür Şerif Bey’in meslek etiğine uymayan hareketleri ve öğrencilerin haylazlıklarıyla baş edip yeni yerleştiği evinin çatlak ev sahiplerine rağmen huzur bulmaya çalışan Hayat ve kardeşi için zor bir hayat başlayacaktır artık.

HAYAT BAZEN TATLIDIR OYUNCULARI