BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Havalar ısınıyor yazlıkları çıkarın!

Önce yaz gelir gibi yaptı. Ardından yine soğuklar bastırdı. Ama bu kez gitmemek üzere sıcak hava geliyor. İşte 5 günlük hava durumu;

Abone ol

Türkiye'nin büyük bölümünde bugün hava güneşli. Sıcaklık ise yarın lodosun etkisiyle tüm yurtta yaklaşık 4 derece birden artacak. Hafta sonu bir çok kentte sıcaklık 30 dereceye çıkıyor.

İstanbul güneşli ve sıcak, cuma ve cumartesi günü hava biraz bulutlansa da, çok daha sıcak olacak. Ankara bugün de ara ara bulutlu ve serin, yarından itibaren başkent hızla ısınarak, 25 derece ve üzerini görecek. İzmir güneşli, nem oranı düşük, sonraki günler lodosla daha bunaltıcı geçecek. Bursa ve Adana ısınıyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara'nın genelinde gökyüzü bol güneşli. Sıcaklık artıyor, Balıkesir yarın 28, cumartesi günü ise 30 dereceye kadar çıkacak. Ancak gökyüzü yarından sonra biraz bulutlanabilir.

İç Anadolu'nun büyük bölümü bugün de sıklıkla bulutlanıyor, sabah ve akşamlar oldukça serin. Yarından itibaren ise bölgeye yaz geri geliyor, lodosa dönecek rüzgar sıcaklığı 25 derecenin üzerine çıkaracak.

Ege bölgesi güneşli, sıcaklık 21 ila 29 derece arasında seyrediyor. Kıyılarda karayel bugün de sert, yarından itibaren ise lodos eseceğinden, yükselen nem ve sıcaklık daha bunaltıcı bir hava yaratacak.

Akdeniz ve Güneydoğu bugün de az bulutlu, nem oranı düşük, yüzde 40'ı geçemiyor, sonraki günler ise daha nemli ve sıcak geçecek. Bugün Antalya 31, Diyarbakır 29 derece.

Doğu Anadolu'da bugün Erzurum, Kars ve Van'da çok hafif yağmur geçişi olabilir, diğer kentler parçalı bulutlu, Hakkari'de toz bulutu oluşabilir, yarın sıcaklık artışa geçiyor, hafta sonu Malatya 30 dereceye çıkacak.
Karadeniz’in doğusu bugün de bulutlu, Trabzon ve Rize’nin kıyılarında yağmur geçişi olabilir, yarın hava açacak, sıcaklıkta 6-7 derecelik artış bekleniyor. (ntvmsnbc)

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

[PAGE]

PERŞEMBE

CUMA

CUMARTESİ

PAZAR

PAZARTESİ