BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu Meteoroloji'den flaş uyarı!

Son hava durumu tahminlerini Meteoroloji Genel Müdürlüğü paylaştı...Yine kar geliyor. Yurdun hangi bölgelerinde kar, hangilerinde yağmur bekleniyor?

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre yurtta hava yağışlı geçecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünde yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde, akşam saatlerinde Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

2 İLE 5 DERECE AZALACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENİYOR

Rüzgarın; batı kesimlerde kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz’in batı kıyıları, Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli (30-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ULUDAĞ'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Uludağ’da kış sezonunu sıcak geçmesi sebebiyle kapanan otellerin ardından yağan kar yağışı şaşırttı. 2 gündür aralıklarla yağan kar yağışı sebebiyle kar kalınlığı zirvede 50 santimetreye ulaşırken, sıcak havalardan dolayı kar kalmayan pistler yeniden beyaza büründü.