BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu İstanbul için yeni uyarı!

İSTANBUL hava durumu için meteorolojiden yeni uyarı geldi. İstanbul'da bugün yer yer şiddetli sağanak yağış görülebilir. Çanakkale, Balıkesir, Muğla, Uşak, Denizli hava durumu için dikkat!

Abone ol

Hava durumu İstanbul başta olmak üzere meteoroloji yeni raporları açıkladı. İstanbul'da bugün yerel olmak üzere şiddetli yağışlar görlebilir. Bugünm en yüksek sıcaklık değeri 24 derece olacak.

Peki Çanakkale, Ankara, Muğla, Balıkesir, Uşak, Denizli, Çanakkale hava durumu nasıl olacak?

HAVA DURUMU BU İLLERDE YAĞMUR VAR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İstanbul, Çanakkale’nin doğusu, Balıkesir’in kuzeyi, Aydın, Muğla, Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Sinop, Malatya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



Yağışların öğle saatlerinden sonra Ardahan, akşam saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin çevreleri ile gece saatlerinde Adana'nın güney, Hatay'ın kıyı ilçeleri ile Osmaniye çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.



Hava sıcaklığının güney ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.