BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,05
ALTIN 2.324,21
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu için yeni alarm kar geliyor!

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere meteoroloji yeni uyarı verdi. Sabah saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış bugün ve yarın etkili. Doğu illerde ise kar yağışı bekleniyor. Kars, Ağrı, Ardahan ve Erzurum için kar yağışı uyarısı

Abone ol

Hava durumu İstanbul başta olmak üzere birçok il için meteorolojiden yeni uyarı geldi. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak İstanbul'da bugün de yer yer etkili olacak. Yağışların yarın da sürmesi bekleniyor. Sıcaklıkların düşmesi ile biröok ilde kar yağışı bekleniyor. Bugün yani 17 Ekim hava durumu tahminleribe göre Kars, Ardağani Erzurum ve Ardahan'da kar yağışı etkili olacak.

Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU YENİ UYARI GELDİ

İSTANBUL hava durumu son tahmin meteoroloji açıkladı. Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış bugün yer yer etkisini arttıracak. Sağanak yağışların yarın da etkili olması bekleniyor.

İstanbul için  5günlük hava raporu...

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın sabah saatlerinde az bulutlu ve açık, zamanla paçalı, kuzey ve kuzey doğu kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinde de Ardahan çevrelerinin yağmurlu, karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

4 İL İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI!

Kars, Ardahan, Erzurum ve Ağrı için kar yağışı uyarısı


Sıcaklığın düne göre 2 ila 4 derece düşeceği bölgede, rüzgarın kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtildi.
Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta sıfırın altında 4, Erzurum ve Ağrı'da sıfırın altında 2, Ardahan'da 1, Erzincan'da 3, Iğdır'da 4 derece olarak ölçüldü.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?


Günün en yüksek sıcaklığının Ardahan'da 9, Erzurum ve Kars'ta 14, Ağrı'da 17, Iğdır'da 20, Erzincan'da 21, Tunceli'de 22 derece olacağı kaydedildi.

2 İLE ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinde çok kuvvetli yağış uyarısında bulundu.