BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.497,78
HABER /  GÜNCEL

Hatun Tuğluk'un 'beni kızımın yakınına gömün' vasiyeti

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesine yapılan saygısızlık tepki çekerken, Hatun Tuğluk'un kızının evinin yakınına gömülmek için vasiyet bıraktığı öğrenildi. Bu vasiyet yerine getirilemedi.

Abone ol

Cenaze için cezaevinden çıkartılmasına karşın annesinin Tunceli'deki cenazesine katılamayan Aysel Tuğluk, 48 saatlik iznini de annesinin İncek'teki evinde taziyeleri kabul ederek geçirdi. 

Aysel Tuğluk'un, taziye ziyaretine gelenlere tepkisini "Beni ikinci kez yaktılar, ikinci kez acıya boğdular. İkinci Madımak gibiydi…" sözleriyle anlattığı öğrenildi. Tutuklu vekilin kendisini en çok üzenin de 'toplumdaki hoşgörüsüzlük olduğunu' dile getirdiği belirtildi.

Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde olay çıktıAysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde olay çıktıAysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde olay çıktıAysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde olay çıktıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ANNESİNİN VASİYETİ BUYDU!

Saldırının ardından Hatun Tuğluk'un "Beni kızımın evinin yakınına gömün" vasiyeti gerçekleştirilemedi. HDP'li Sırrı Sakık, "Annesinin vasiyeti vardı, ‘Beni buraya gömün, Ayselim burada kalacak, eve yakın olur, bana gelir' derdi. Annesini kaybettikten sonra da burada defnetmek istedik" dedi.

Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesi Tunceli'de defnedildiAysel Tuğluk'un annesinin cenazesi Tunceli'de defnedildiAysel Tuğluk'un annesinin cenazesi Tunceli'de defnedildiAysel Tuğluk'un annesinin cenazesi Tunceli'de defnedildiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN