BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hatay'daki patlamada önemli detay!

Sınırdaki patlamada ölenlerden birinin bileğindeki muhalifleri simgeleyen bileklik dikkat çekti

Abone ol

Hatay Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen patlamayla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Patlamada ölenlerden birinin kolunda üç yıldızlı yeşil bileklik olduğu görüldü. Bu bileklik de Özgür Suriye ordusunu simgeliyor.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, patlamada yaşamını yitiren 13 kişiden 4'ünün Türk vatandaşı olduğunu açıkladı. Olay yerinde inceleme yapan CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, ise çarpıcı bir iddia ortaya attı.

GÖRÜNTÜLER BASINA DAĞITILMALI

CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, patlamanın tam anlamıyla açıklığa kavuşturulması için kamera kayıtlarının bütün basın kuruluşlarına servis edilmesi gerektiğini söyledi.

BU DURUM AYDINLATILMALI

Eryılmaz yaptığı incelemelerle ilgili AKŞAM'a bilgi verirken, "Patlamanın olduğu araçların yanı başındaki cesetlerin birinin bileğinde 'Özgür Suriye Ordusu'nu simgeleyen üç yıldızlı yeşil bileklik vardı. Bu önemli bir durum ve mutlaka aydınlatılmalıdır" dedi.

SURİYEDEN Mİ GELDİ, GİDECEK MİYDİ?

CHP'li vekil ayrıca, "Bomba yüklü araçlar Suriye'den mi gelmişti, yoksa Suriye'ye mi gidecekti ve daha da önemlisi kimlerin denetimi ve bilgisi dahilindeydi?" diye sordu.