BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2024

Hatay halkını bakın kim tehdit etmiş! Murat Kurum durup dururken neden ağladı?

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay sözlerini 'tehdit' olarak yorumlayan muhalefetin tepkisini ve deprem sonrası yapılan hizmetleri anlatırken ağlayan İBB adayı Murat Kurum'u değerlendirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" sözleri tartışma konusu oldu.

Kimi muhalefet partileri, bu açıklamaları seçim öncesi seçmene tehdit olarak yorumladı. "Seçilmedi diye bilerek yardım etmediler" suçlaması yapıldı.

Erdoğan bu eleştirilere "Hükümet olarak biz hangi partiden olduğuna bakmaksızın tüm belediyelere bütçeden almaları gereken payı eksiksiz gönderdik, gönderiyoruz. Hatta plana ve projeye dayalı, hakikaten yapacaklarını gördüğümüz yatırımlar için borçlanma izinlerini de veriyoruz." diye yanıt verdi.

Erdoğan, "Aksini iddia eden kendi eksiğini, kendi beceriksizliğini bizim üzerimizden örtmeye çalışıyor demektir." ifadelerini kullandı.

Peki gerçekte olan biten ne? İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, "tehdit" iddialarını ve daha fazlasını Youtube kanalında değerlendirdi.

HADİ ÖZIŞIK'IN PROGRAMININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN