BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.395,76
HABER /  GÜNCEL

Hastanede büyük skandal

Genç adam silahla başından yaralandı. Hastaneye getirilirken ise başına gelenler tam bir skandaldı. Sonunda ise kurtarılamadı.

Abone ol

Şanlıurfa’da uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak ağır yaralanan Halil Budak (26), kaldırıldığı hastanede de görevlilerin acil servisin giriş kapısına çarptıkları sedyeden yere düştü. Görevlilerce tekrar sedyeye konulan Budak, tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

Budak, dün akşam arkadaşı Murat Kenanoğlu’yla evinde otururken saldırıya uğradı. Evin kapısını zorla açtıran saldırganlar, pompalı tüfek ve tabancayla Budak ve Kenanoğlu’na ateş etmeye başladı. Budak başından vurularak kanlar içinde yere yığılırken, Kenanoğlu ayağından yaralı olduğu halde sokağa kaçmayı başardı. Kenanoğlu ile peşine düşen 3 saldırgan, bu sırada ihbar üzerine sokağa gelen polislerce fark edildi. Polis, saldırganlardan Mustafa Barbaros ile Mehmet Yılmaz’ı yakaladı. Adı açıklanmayan diğer saldırgan ise kaçtı. 

[PAGE]

KAPIYA ÇARPTILAR

Yaralı Kenanoğlu, polis otosuyla hastaneye sevk edildi. Ağır yaralı olan Halil Budak ise, ambulansla hastaneye götürüldü. Hastane görevlileri hızla acil servise doğru ilerlerken, Budak’ı taşıdıkları sedyeyi acil servisin giriş kapısına çarpınca ağır yaralı Budak yere düştü. Görevliler Budak’ı yerden kaldırıp tekrar sedyeye koyarak, acil servise soktu ama Budak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamad