BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,74
ALTIN 2.395,34
HABER /  GÜNCEL

Boynerin ilginç taktiği

Cem Boyner müşteriyi mağazaya çekmek için ilginç bir taktik deneyecek.

Abone ol

Kriz ortamında giderleri azaltmak için servis kalitesinden feragat etmeyeceklerini söyleyen Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, “Müşteriyi tam göklere çıkarma zamanı” dedi.

Boyner, bu yıl Network mağazalarında 'Happy Hour' ile kokteyl eşliğinde alışveriş yaptıracaklarını, tüketiciyi Beymen Çikolata ve Patisserie ile tanıştıracaklarını, ilk kez genç büyük beden koleksiyon hazırladıklarını belirtti.

Boyner Grubu, ekonomik krizin etkilerini müşterilerine yeni ürün ve hizmetler sunarak azaltacak. Beymen Çikolata, Beymen Patisserie, Beymen Blender, Beymen Aksesuar kategorisi altında yeni bir çanta ve cüzdan koleksiyonu, kadın ve erkekte genç büyük beden koleksiyonu gibi yeniliklerini bu yıl devreye sokacak olan grup, Network mağazalarında 'Happy Hour' uygulamasıyla kokteyl eşliğinde alışveriş ortamı sunacak. Yine Network'te bu yıl başlayacak sadakat programı çerçevesinde müşterilere kuru temizlemeden konsere kadar birçok konuda avantaj sağlanacak. 

 

[PAGE]

49 TL'ye gömlek satacak

Kriz ortamında giderlerini azaltmak adına servis kalitelerinden feragat etmeyeceklerini söyleyen Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, “Aksine krizde servis kalitemiz artmalı diye düşünüyorum. Müşteri tereddütte, eli titriyor harcarken, onu mutlu etmek, 'Sana her şey değer' hissini vermek çok önemli. Dolayısıyla tasarruf için servisten kısmak yerine müşteriyi tam göklere çıkarmak zamanı” dedi.

Yeni koleksiyonların içine çok cazip, düşük fiyatlı ürünler eklediklerini kaydeden Boyner, bunun yanında lüksten de taviz olmayacağını söyledi. Boyner, şöyle konuştu: “Şaşılacak ölçüde cazip, alışılmamış fiyatlı, markalı ürünler olacak mağazalarda. Bunun yanında lüksten taviz yok. Bilinen marka ve koleksiyonlar daha az sayıda olsa bile tüm haşmetiyle mağazalarda olacak. Ama 'köprü' markalar dediğimiz, müşteriye daha hesaplı gelecek markalar yoğunlukta diyebiliriz. Kısacası, fiyatlar düşmüyor ama düşük fiyatlı ürünler daha fazla olacak. Mesela 850 TL'lik Beymen takım elbiseler ya da 49 TL'lik Fabrika gömlekler bu sezon çok revaçta olacak. Ayrıca Network'te bu yıl başlayacak sadakat programı çerçevesinde kuru temizlemeden, konserlere kadar birçok avantaj sağlayacağız müşterilerimize. Yine Network mağazalarında Happy Hour uygulamaları olacak, kokteyl eşliğinde keyifli alışverişler yapılacak.” 

[PAGE]

İSTİNYEPARK'TA BULUŞMA NOKTASI BRASSERIE OLACAK

Beymen, Nişantaşı Brasserie'den sonra İstinyePark'ta da cafe açtı. Geçen hafta hizmete giren İstinyePark'taki cafenin alışveriş merkezine farklı bir soluk getireceğini söyleyen Cem Boyner, “Burası da Nişantaşı Brasserie'den sonra yeni buluşma noktası olacak. Ancak daha yumuşak, daha farklı bir konsepti olacak” diye konuştu.

2009 yenilik yılı

CEM Boyner, 2009'da birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi. Boyner, şöyle konuştu: “Beymen Çikolata, Patisserie, Beymen Blender, Beymen Aksesuar kategorisi altında yeni çanta ve cüzdan koleksiyonu, Beymen Club CD'leri yeniliklerimiz arasında. Dünya markaları ile sadece Boyner'de satılacak ürünler ve koleksiyonlar yapmaları için anlaştık. Nike ve Puma sadece Boyner'e özel ürünler hazırlıyor. Kadın ve erkekte ilk defa 'genç büyük beden' koleksiyonları hazırladık. Böyle zamanlarda özellikle kadınlar, kendilerini iyi hissettirecek şeylere para harcamak istiyor. Kozmetik bunlardan biri. Kozmetikte bu yıl 130 markaya çıktık. Dermokozmetik ürünleri, saç bakım ürünleri, erkek kozmetik ürünleri ekledik ürün gamımıza.”