BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hastane farelerine suçüstü

Manisa'da Devlet Hastanesi'nde yankesicilik yapan küçük yaşta iki kız vatandaşlar tarafından yakalandı

Abone ol

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakınının cebinden yankesicilik yaptıkları öne sürülen 2 kız, vatandaşlarca suçüstü yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde Turgutlu Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastane röntgen servisi önünde sıra beklemekte olan Hasan Kalkan (55) isimli vatandaş, cebinde bulunan 110 YTL parasının bulunmadığını fark etti. Hırsızlar tarafından parasının alındığını fark eden Kalkan, şüphelendiği ve koşarak kaçan G.S. (Gamze Soydan-16) ve S.G.'nin (Seren Görgülü-11) peşine düştü. Vatandaşların da yardımıyla yakalanan 2 kız, olay yerine gelen polislere teslim edildi.

Vatandaşların tepki gösterdiği küçük bayanlar, ekip arabasına bindirildikten sonra çevrede bulunan vatandaşlara hakaret etti.

Yan kesici olduğu iddia edilen kişilerin, Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarında değişik suçlardan sabıkalarının olduğu ve İzmir'den geldikleri öğrenildi. Yan kesicilik yaptığı iddia edilen 2 kızın, emniyette yapılacak sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.