BIST 10.092
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.402,07
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Hasta adam oldu usta adam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye'nin dünyadaki yeni imajını anlattı.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye'nin son dönemdeki artan itibarını şu sözlerle dile getirdi:

''Dünün hasta adamı olan Türkiye bugün dünyada usta adam olarak takdir edilmekte ve karşılanmaktadır."

Tanrıverdi, Manisa Genç Girişimciler Derneği üyeleriyle Ufuk Plaza'da düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Derneğin Manisa'nın gelişmesi, değişmesi ve büyümesi için gayret gösterdiğini ifade eden Tanrıverdi, AK Parti'nin sivil toplum örgütlerini ''sosyal ortak'' olarak gördüğünü belirtti.

Tanrıverdi, sivil toplum örgütleriyle zaman zaman çalışmalar yapacaklarını anlatarak, şunları söyledi:

''Bu çalışmaların hedefi Manisa'nın gelişimi, değişimi ve büyümesi adınadır. Manisamızı gelecek nesillere daha güzel şekilde teslim etmemiz gerekmektedir. İnşallah girişimcilerimizin hedeflediği çalışmaları gerçekleştirmek adına gereken desteği vereceğiz. Hükümetimiz genç girişimcilerimizi desteklemektedir. Projesi olan, okuldan yeni mezun olmuş ama imkanı bulunmayan girişimci gençlerimizin ülke yararına başarılı çalışmalar ortaya koymaları adına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız önemli hibe destekli krediler vermektedir. Hükümetimiz girişimcilerimizi ciddi anlamda desteklemektedir.''

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmayı da değerlendiren Tanrıverdi, şöyle devam etti:

''Dünün hasta adamı olan Türkiye bugün dünyada usta adam olarak takdir edilmekte ve karşılanmaktadır. Ekonomik ve sosyal göstergeler bakımından Türkiye büyüyen, gelişen bir ülke olmuştur. Sayın Başbakanımızın, genel başkanımızın özellikle BM Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşma Türkiye'nin ileri bir ülke olduğunu gösteren ve kendisinin de dünya lideri olduğunu gösteren önemli bir konuşma olmuştur. Türkiye'nin dünyada hatırı sayılır bir ülke olduğunu net bir şekilde ortaya koyan, insan merkezli bir konuşma olmuştur.''