BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.396,10
HABER /  GÜNCEL

Hasan Şaştan kafalı tehdit

Barbie Operasyonu kapsamında ifade veren Hasan Saş, çıkışta muhabirlere hakaret etti.

Abone ol

Fuhuş davasında tanık olarak ifade veren Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hasan Şaş, basın mensuplarına hakaret etti.

Ekran ünlülerine yönelik fuhuş davası kapsamında tanık olarak ifade veren Galatasaraylı Hasan Şaş, adliye çıkışı basın mensuplarına hakaret yağdırdı. İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ifade veren sarı kırmızılı futbolcu, mağdur kızları tanımadığını söylerken, eşofmanla hakim karşısına çıkması ve rahat tavırları gözden kaçmadı. Milli oyuncu, "Ankara’dan misafirler gelmişlerdi. Gelen misafirler kadına ihtiyacı olduğunu söylemişlerdi. Amcamın oğlu Necati de telefonumu alarak Dinçer adında birini aramış. Benim bundan daha sonra haberim oldu. Onlarla para karşılığı beraber olmuş değilim" dedi.

Ne maçı bu

Hasan Şaş
, hakimin "Mağdur kadınları tanıyor musunuz?" sorusuna "tanımıyorum" diye yanıt verirken, daha sonra gazetecilere dönerek, "Maçlardan tanırım" dedi ve güldü. Yıldız futbolcu adliye çıkışı "Maçtan tanırım dediniz. Ne maçı bu?" sorusu üzerine "Sana buradan bir kafa koyarım" diye tepki gösterdi.

’Salaklar’ dedi

Gazeteciler sataşmaya devam eden Şaş, başka bir gazeteciye ise "Saç rengin olmamış" diye laf attı. Hırsını alamayan Hasan Şaş, tüm basın mensuplarına "Salaklar" diyerek arabasına bindi.