BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,57
HABER /  MAGAZİN

Harun Kolçak yoğun bakımda

Ünlü pop müzik sanatçısı Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı. Harun Kolçak prostat kanseri tedavisi görüyor.

Abone ol

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören ünlü sanatçının bu rahatsızlığı yeniden nüksetti.

Kaldığı evde durumu ağırlaşan Kolçak, sabah saatlerinde Şişli Etfal hastanesine oradan da Maslak Acıbadem hastanesine kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre sanatçının yoğun bakımda tutulduğu fakat çok ciddi bir durumun olmadığı belirtildi.

Dün özel bir hastaneye kaldırılan Harun Kolçak'ın durumuyla ilgili son projelerinde beraber çalıştıkları yapım şirketi bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "25. sanat yılı projesi için birlikte çalışmaya başladığımız değerli sanatçı abimiz Harun Kolçak, bir süredir mücadele ettiği rahatsızlıktan dolayı dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelerin bir parçası olarak ciddi bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçımızın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kendisine acil şifalar diliyor,bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sosyal medya yazılarından daha sağlıklı bilgilendirme için lütfen bizimle temasa geçiniz."

RAHATSIZLIĞI YENİDEN NÜKSETMİŞ

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Harun Kolçak’ın sağlık durumu hakkında Twitter'da sevindirici bir açıklama yaptı. Akay, “Harun Kolçak'ın durumunun iyi olduğunu öğrendim. Ölümcül bir durum yok ortada. Sadece rahatsızlığı yeniden nüksetmiş. Acil şifalar dilerim.” dedi.

KANSERİ YENDİĞİ SÖYLENMİŞTİ

İki yıl önce bir gazete verdiği röportajda Harun Kolçak, "kanser hastalarına ne tavsiye edersiniz?" sorusuna şu cevabı vermişti:

"Öncelikle hastalığı dışlamasınlar. Benimsesinler. Onu sevsinler. Ötelemesinler. Sevgiyle kabul etsinler. Bir de ben tamamen alkali diyete önem verdim. İngiliz karbonatının vücudumuzdaki asitik ortamı tamamen alkaliye çevirdiğini keşfettim. Çünkü bütün hastalıklarımızın sebebi hep asitik ortama dayanıyor. O asidi alkaliye çevirmek lazım.Ben çok kola tüketen biriydim. Günde 5 litre tüketiyordum. Onkoloğum bana “Sigara iç ama kola içme!” dedi. Kola o kadar zararlı bir şey yani. Kanser olmamın sebeplerinden belki de biri bu."